Parhaat joulumakeiset

Tästä postauksesta löydät päivitetyn listan blogimme parhaimmista makeisresepteistä. Eli kaikki parhaat joulumakeiset yhden luukun alla. Listalta löytyy yli 40 (!!!) herkullista makeisreseptiä vaahtokarkeista fudgeihin, toffeista marmelaadeihin. Eli kaikkea kaikille. Ja yritämme pitää listaa päivitettynä ja lisätä siihen aina kun blogiin ilmestyy uusia makeisia, joten lisätkää tämä vaikka kirjanmerkkeihin ja testattavien makeisten reseptit eivät ikinä lopu kesken teiltä.

Reseptejä löytyy aloittelijoille sekä kokeneemmille leipureille. Mutta oikeilla aineksilla ja välineillä, jokainen varmasti onnistuu näiden reseptien avulla. Ja jos kysyttävää herää, AINA saa kysyä. Voit jättää kysymyksesi alas kommenttikenttään tai laittaa viestiä instagramissa. Jos kaipaat lisää tietoa karamellien valmistuksesta, kurkkaa tämä postaus.

mantelitoffeekrokantti

KOVAT KARAMELLIT & MARMELADIT:

parhaat fudge-reseptit

fazerina-fudge

FUDGET:

mikrotoffeet

TOFFEET:

kultaisetsuklaatryffelit

SUKLAISET KARKIT:

vadelmavaahtokarkit

Nutella-kakkutryffelit

VAAHTOKARKIT & KEKSITRYFFELIT:

parhaat joulumakeiset

Siinä olisi kaikki parhaat joulumakeiset, eli oikeastaan kaikki blogista löytyvät makeisreseptit. Tai löytyy vielä muutamia jolle ei löydy sopivaa kategoriaa kuten kaakaomantelit sekä nougatpalat. Joka vuosihan näitä tulee tehtyä useita ja makeisten valmistaminen onkin meidän mielestämme hauskinta “leivontaa”. Se on ruoanlaittoa ja tiedettä yhdessä, niin joskus joutuu ihan pähkäilemään ja ratkaisemaan ongelmia uusia reseptejä kehitellessä. Ja se vasta kivaa onkin! Tänä vuonna onnistuin jopa hajottamaan lämpömittarinkin kaikessa makeistohinassa 😀

Seuraa meitä myös instagramin puolella @drjinna

ruoka makeiset joulu joululahjaideat
Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *