Vuoden 2017 parhaat palat
Kävin läpi vuoden 2017 kirjoitetut blogipostaukset ja reseptit. Kokosin tähän postaukseen kaikilta kuukausilta suosikkipostaukseni.
Tammikuussa valmistin ensimmäistä kertaa porkkalaa, joka tarjoiltiin herkullisten Krapin tapaan valmistettujen blinien kera uuden vuoden aattona.
Helmikuussa herkuteltiin hiihtoloman kunniaksi tartifletella. Tartiflette maistuu taatusti kaikille racleten ystäville ja reblochon juustoa löytyy usein lidlistä.
Maaliskuussa blogin suosituin resepti oli ehdottomasti paahdettu sriracha-kukkakaali. Sriracha-kukkakaali maistuu ihan sellaisenaan dippikastikkeen kera tai esim. kvinoasalaatissa.
Huhtikuussa suosikikseni nousi pääsiäisen caesarsalaatti. Tätä salaattia teen taastusti myös tänä vuonna pääsiäisenä.
Toukokuussa kokeilin raparpekonin grillausta, mutta pekonin sijaan käytin ilmakuivattuakinkkua.
Kesäkuussa valmistin ensimmäistä kertaa somehitiksi nousseita hölskypottuja uusista perunoista. Kesän aikana tätä reseptiä tuli tehtyä usein ja eri variaatioina.
Heinäkuussa kesälomalla herkullisinta oli varhaiskaalisalaatti isoäidin salaatinkastikkeella.
Elokuussa osallistuin kukkakaalitalkoisiin. Kokonaisena paistettu kukkakaali kanttarellikastikkeella maistui koko perheelle.
Syyskuussa herkuteltiin uuden sadon punajuurilla. Punajuuririsotto paistetulla vuohenjuustolla oli taivaallista.
Lokakuussa vietettiin taas lihatonta lokakuuta. Parhaimmaksi reseptiksi nousi nyhtökurpitsaburgerit.
Marraskuussa saimme vaarilta hirven jauhelihaa, joista valmistin herkulliset Wallenbergin pihvit.
Joulukuussa ylitse muiden nousi Suomi 100v juhlien kunniaksi koottu suomalaiset suupalat alkuruoka pöytä.
Oikein hyvää uutta vuotta 2018! Olkoon vuosi vähintään yhtä herkullinen kuin 2017.