Leivo sitrushedelmistä!

Teitä on tässä kuussa kiinnostanut erityisesti sesongissa olevia sitrushedelmiä sisältävät reseptit. Ja ajattelimme listata kaikki suosikkimme tähän postaukseen ja täytyy myöntää, että näistä suurin osa kuuluu meidänkin ehdottomiin suosikkeihimme! Listalta löytyy appelsiinia, limeä, greippiä sekä tottakai sitruunaa. Jos ette ole vielä kokeilleet näitä herkkuja, laittakaa ne heti tekolistalle! Ette pety.

FAZERINAKAKKU – Appelsiini ja suklaa on vastustamaton yhdistelmä, ja tähän herkulliseen moussekakkuun makua tuokin ihana appelsiinitryffelipatukka, fazeriina.

SITRUUNAKIERREPULLAT – Lemon curdia, tuorejuustoa ja ihanaa pullataikinaa. Näin syntyy pehmoiset sitruunakierrepullat. Kokeile myös muihin sitrushedelmiin tehtynä!

SITRUUNAKEKSIT – Pehmeän sitkeät sitruunakeksit ovat helppo valmistaa ja oikein sulavat suuhun! Nämäkin onnistuu muista sitrushedelmistä, erityisen hyvin appelsiinista!

NOPEA LIMEJUUSTOKAKKU – Limecurdin sekä tuoreen limen yhdistelmä tekee tästä limejuustokakusta vastustamattoman. Kokeile sitruunaista versiota vaihtamalla limecurdin lemoncurdiin ja tuoreeseen sitruunaan!

LEMON CURD MIKROSSA – Jos haluat tehdä lemon curdin itse, ja vieläpä helposti, kokeile tällä mikrotettavalla reseptillä! Varo, aiheuttaa riippuvuutta!

SITRUUNA JÄÄTEE – Jäätee valmistuu nopeasti ja helposti haluamastasi teestä sekä tuoreesta sitruunasta. Halutessasi voit vaihtaa sitruunan greippiin tai limeen.

GREIPPIKAKKU – Herkullisen pehmeä greippikakku saa makunsa tuoreesta greipistä sekä sitrussokerista. Kokeile myös verigreippiin tehtynä!

APPELSIINIPIIRAS – Tämä aurinkoinen appelsiinipiiras valmistuu uunissa ja on ihanan pehmeän makuinen. Tähän sopisi loistavasti myös veriappelsiinit!

Nyt kun nämä ihanuudet on listattuna, tuleeko teille mieleen jotain mitä puuttuu tai mitä ehdottomasti haluaisitte nähdä blogin puolella? Voitte ehdottaa alle kommenttiosioon tai instagramin puolella @drjinna.

ruoka leivonta hedelmat makeat-leivonnaiset
Kommentit (2)
  1. Voi tuo Fazerinakakku saa mut kuolaamaan. Ennen en ollut sitrushedelmien ja suklaan yhdistämisen kannalla, mutta näin aikuis(tuneena)empana tuo on musta aivan ihana yhdistelmä.
    Sitrusmaut uppoavat ylipäätään kaikissa leivonnaisissa.

    1. Tuo on totta! Suklaata ja sitruunaa (valkosuklaata lukuunottamatta) en tykkää yhdistellä, mutta muuten kaikki alkaa uppoamaan! Niin hyvää 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *