Blogit
Valkoinen Harmaja

Yhden unelman toteutuminen!

Nyt voin vihdoin kertoa teille mistä olen ollut ihan innoissani kesän alusta saakka ja mitä olen sivulauseissa vihjaillut. Olen suunnitellut omia pihatuotteita, jotka Kannustalo ottaa tuotantoon lähiaikoina! Tuntuu ihan uskomattomalta, että jotain minun ideoimaani aletaan valmistaa! Tänään kävin katsomassa prototyyppejä suunnittelemastani pyörä-roskiskatoksesta sekä pihakaapista, jossa voi säilyttää ruohonleikkuria ja puutarhavälineitä yms. Aiemmin kesällä näin luonnokset 3D-malleina ja nyt tänään livenä. Suuria muutoksia ei enää tarvinut tehdä ja protot tuodaan lähiaikoina meidän pihalle. Kirjoittelen niistä sitten tarkemmin. Tässä kuitenkin jo nyt muutama kännykkäräpsy.

pihakaappi_1

pihavaja

protot1

Olen hautonut näitä suunnitelmia mielessäni pitkään ja ensimmäisen pyörä-roskiskatosluonnoksen olen vilauttanut blogissakin kolmisen vuotta sitten. Kannatti kerätä rohkeutta ja sanoa ideat vihdoin ääneen. Eihän ne muuten voi toteutua. Iso kiitos kuuluu Allerin mediamyynnin Outille, joka vei ideani eteenpäin Kannustalon Mikalle, kun itse vain ujostelin. Ja kuinka mahtavaa, että Mika innostui ideoistani ja keksimme vielä vaikka mitä muutakin kivaa! Sanoinko jo, että olen innoissani?! Ja niin kiitollinen yhden unelman toteutumisesta.

P.S. Ja arvatkaa vain nousiko talokuume taas, kun tuolla tehtaalla vieraili…? 😀

Translation: I am super-excited! I have designed some garden products (a shed where you can store garbage cans and bicycles and a garden closet for storing lawnmower and all kinds of garden stuff) and now Finnish brand Kannustalo will start to produce them! I saw the prototypes today and they looked just right, no need for big changes. I’ll write about this more later… This is one dream come true!

Kommentit (44)

 1. Karin // Tunne tilat

  Mainio homma, hyvä Suvi! Eipä ole nimittäin liikaa tyylikkäitä pihatuotteita markkinoilla, tai ei ainakaan omiin silmiin ole osunut…! =D

  • suvi m

   Niinpä. Meidän perheen tarpeista koko idea lähti ja voisin kuvitella, että muillakin on samantapaista säilytystarvetta pihalle. 🙂

 2. Maria

  Onnea, hieno juttu!

  • suvi m

   Kiitos. 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *