Blogit
Valkoinen Harmaja

Valkoisen Harmajan kevätarvonnat: Vipp – Sisustuksen Koodi

Kevätarvonnat jatkuvat ja tällä kertaa palkinnon on lahjoittanut Sisustuksen Koodi. Koodi on minulle tietysti hyvin läheinen, sillä onhan se siskoni yritys ja monet meidän huonekaluista ovat sieltä peräisin.

Vipp-arvonta

Sisustuksen Koodi lahjoittaa arvontapalkinnoksi tanskalaisen designbrändi Vippin upean posterikirjan + klipsut. Kirjaa on myynnissä vain pieni erä Vippin valitsemissa liikkeissä. Posterikirjassa on Vippin tarinaa ja jokainen sivu toimii julisteena.  Koko on standardi 50×70 cm, eli sivut käyvät valmiisiin kehyksiin. Kirjan mukana tulevat Vippin mustat klipsut. Klipsut käyvät seinäkiinnityksen lisäksi mihin vain magneeti tarttuu, sillä ne ovat myös magneetteja. Pelkät klipsut ovat Vippin normaalissa tuotannossa.

sisustuksen_koodi_vipp-1

sisustuksen_koodi_vipp-3

sisustuksen_koodi_vipp-4

Näin osallistut arvontaan:

Kirjoita kommenttiboxiin mihin sijoittaisit julistetauluja omassa kodissasi.

Ehdit osallistua arvontaan pe 14.4.2017 klo 23.59 saakka, jonka jälkeen arvon yhden onnellisen voittajan. Voittaja julkistetaan sisustusuutisissa su 16.4.2017.

Muista täyttää kommentointilomakkeen sähköpostikenttä, jotta tavoitan sinut mikäli arpaonni suosii juuri sinua. Sähköpostiosoitteita ei julkaista, mikäli osoite on kirjoitettu sille varattuun kenttään.

ARPAONNEA!

EDIT: Arvonta-aika on päättynyt. Voittaja julkaistaan sisustusuutisissa 16.4.2017.


Toteutan Valkoisen Harmajan kevätarvonnat lukijoiden iloksi. Arvontapalkinnot ovat lahjoituksia yhteistyökumppaneilta, mutta kyseessä ei ole kaupallinen yhteistyö, eli en itse laskuta kevätarvonnoista mitään. Kyseessä on kevättempaus, johon olen itse pyytänyt yhteistyökumppaneita mukaan. Toki teen edelleen myös kaupallista yhteistyötä eri brändien kanssa – sellaisissa postauksissa on kaupallisen yhteistyön merkintä heti alussa. Kaikesta kivasta ei minusta kuitenkaan aina tarvitse laskuttaa, vaan joskus voi toteuttaa arvontoja ihan vain huvin vuoksi.


Kommentit (150)

 1. Emilia

  Mukana arvonnassa. Ruokailutilan seinä kaipasi piristystä.

 2. Marjut

  Olohuoneeseen tai keittiöön 🙂

 3. Vea

  Toinen olohuoneen seinistä on aivan paljas, joten sinne laittaisin 🙂

 4. Kristiina O.

  Työhuoneeseen tai käytävälle lipaston päälle ripustaisin, jos onni tällä kertaa vaikka suosisi.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *