Blogit
Valkoinen Harmaja

Valkoinen Harmaja ♡ Ellos

Nyt on vuorossa Ellos-kampanjan viimeinen osuus. Aiempina viikkoina olen esitellyt omat poimintani Elloksen tämän syksyisistä ”Neon Retro”, ”Real Simple” ja ”Love Stories” teemoista. Tällä viikolla ovat vuorossa omat lempparini Elloksen mallistosta – sellaiset tuotteet, jotka valitsisin omaan kotiin. Osa näistä vilahtelikin jo aiemmissa postauksissa.

EllosOmatPoiminnat

1. Marc O’ Polo New Zealand Wool -villapeitto / 2. Lamp Gustaf Archimedes-valaisin / 3. Hedgehog-tyynynpäällinen / 4. Himla Drottningholm-pussilakanat / 5. Ferm Living ”To do” tarrat / 6. Fläta-kylpyhuoneenmatto / 7. Ellos Home lasimaljakko / 8. Gripsholm ekologinen Vera-froteepyyhe / 9. Ellos Home valoköynnös / 10. Marc O’ Polo Timeless neuletyyny / 11. Jotex Plant Box -ruukku / 12. Alexia-tyynynpäällinen / 13. Ellos Home -lattiavalaisin / 14. Ellos Home villamatto

Ihastuin Elloksen valikoimassa selkeälinjaisiin ja laadukkaista materiaaleista valmistettuihin tuotteisiin. Villamatoissa on tarjolla upeita kuoseja ja etenkin villamatto nro 14 on haavelistallani. Ferm Living on jo pidemmän aikaa ollut yksi suosikkibrändeistäni, joten ei ollut yllätys, että malliston tapetit ja sisustustarrat pääsivät suosikkilistalleni (esim. nro 5). Huomasin myös, että Elloksen valikoimasta löytyy runsaasti trendikkäitä koristetyynynpäällisiä, esimerkiksi nyt niin ajankohtaisia liukuvärjättyjä päällisiä (nro. 12) sekä eläinaiheisia kuoseja (nro. 3). Koristetyynyjen avulla on niin helppo päivittää sisustusta ja saada aikaan pientä piristystä kotona. Tein myös ihastuttavia valaisinlöytöjä (esim. nro. 2 ja nro. 13).

Tutustuin tämän yhteistyön myötä ensikertaa Marc O’ Polo:n kotimallistoon, josta löytyi mm. upean ajattomia torkkupeittoja ja tyynyjä (nrot. 1 ja 10). Ihastuin myös useisiin Elloksella myynnissä oleviin lakanoihin; tähän kollaasiin poimin Himlan puuvillaperkaalilakanat (nro. 4). Myös Elloksella myytävässä Zara Homen mallistossa on upeita tuotteita.

Arvatkaas mitä tällä viikolla on luvassa arvontapalkinnoksi…? Nyt arvotaan Ellos-lahjakortteja peräti kolme kappaletta! Eli nyt teistä kolmella onnekkaalla on mahdollisuus voittaa 50 euron arvoinen lahjakortti Ellokselle.

voita_lahjakortti

Näin osallistut arvontaan:
Jätä kommentti tähän postaukseen lauantaihin 24.8.2013 klo 23.59 mennessä.

Muista täyttää kommentointilomakkeen sähköpostikenttä, jotta tavoitan sinut mikäli arpaonni suosii juuri sinua.
Sähköpostiosoitteita ei julkaista, mikäli osoite on kirjoitettu sille varattuun kenttään.
Sunnuntaina 25.8. arvon onnellisen voittajan.

EDIT: Arvonta-aika on umpeutunut. Voittajat ilmoitetaan pian.

ARPAONNEA!

Blogiyhteistyo

Kommentit (708)

  1. Tiina

    Hep, mukana!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *