Blogit
Valkoinen Harmaja

”Vaaleanpunaista ja kukallista”

Olemme etsineet sopivaa tapettia tyttären huoneeseen jo pitkään. Tapetti on tarkoitus laittaa liitutauluseinän paikalle, sillä lapset piirtelevät seinään melko harvoin ja neiti haluaa tyttömäisemmän huoneen. Kirjoittelin viime kesänä suunnitelmista huoneen suhteen ”Ideoita tytön huoneeseen” postuksessa ja silloin ajattelin seinälle Arne Jacobsenin suunnittelema tapettia. Mutta tietysti halusin kysyä myös huoneen asukin mielipidettä. Neiti ilmoitti topakasti, että ”Tapetin pitää olla vaaleanpunaista ja semmoista, jossa on kukkia.”. Sellaista lähdettiin sitten etsimään.

tapetit_tytolleKokosin tähän kuvaan muutamia tuohon vaatimukseen sopivia tapetteja (tai no, kaikissa näissä ei ole vaaleanpunaista taustaa). Arvaattekos minkä tapetin tyttö valitsi?

tapetit_sylissa

pikkuneiti

Tyttö ihastui heti Boråstapeterin Hanna Werningin suunnittelemaan vaaleanpuna-taustaiseen tapettiin*, jossa on kukkia ja lintuja. Minustakin tapetti on aivan ihastuttava ja mielelläni toteutan tyttären huoneeseen sellaisen muutoksen, jota hän on itse toivonut. On ihanaa päästä tuosta synkästä liitutauluseinästä ja saada tilalle raikasta ja iloista tapettia!

* tapettirullat saatu Värisilmältä blogin kautta, kiitos vielä kovasti!

Translation: We’re going to wallpaper one of the walls in our daughter’s room (the one that’s painted with blackboard paint). She wanted a wallpaper that is pink and floral. She chose the one from Boråstapeter which is designed by Hanna Werning. Can’t wait to see the finished result!

Kommentit (28)

 1. Hanna

  Voi kun ihana tapetti ja tyttösen ilme. Iloisia tapentointeja, pian varmaan nähdään miltä se näyttää:).

  • suvi m

   Juu, toivottavasti pian päästään tapetointipuuhiin. 🙂

 2. Jp

  Tosi kauniit tapetit ja ihana tyttö!
  Musta on kiva lukea blogia missä lapsiltakin kysytään sisustuksen suhteen mielipidettä, kun välillä tuntuu että joissakin perheissä lapset vaan somistetaan osaksi vanhempien sisustusmakua. Tämä tietysti kärjistäen, mutta kun teidän neidin ilmettä katselee voi olla varma että hän on saanut oman sanansa sanottua. 🙂

  • suvi m

   Kiva kuulla, että tykkäät! 🙂

   Minusta on tosi tärkeää, että lapsen mielipidettä kysytään (niin sisustuksessa kuin pukeutumisessakin). Olisi ihan kamalaa jyrätä lapsen toiveet ja tehdä sellainen huone, josta vain aikuiset pitävät. :/ Kuitenkin aina on löydettävissä sellainen vaihtoehto, joka sopii molempien makuun. Jos lapsi sanoo esim. pitävänsä vihreästä, niin sitten vain etsitään sopiva sävy, joka ei aikuisenkaan silmissä näytä mauttomalta.

 3. Mia

  Olen itsekin ihastunut tuohon tapettiin! Se on niin pirteä ja keveä samaan aikaan! Mulla ja pikkutytöllä on siis sama maku 😀

  • suvi m

   Kiva kuulla! 🙂 Minustakin tuo tapetti on ihanan pirteä ja sopii kyllä varmasti kivasti meidän neidin huoneeseen.

 4. Hay

  Voi, miten tytär on äitinsä näköinen 🙂 ja innostunut!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *