Blogit
Valkoinen Harmaja

Valkoisen Harmajan uusi osoite

Tänään on Valkoisen Harmaja -blogin viimeinen päivä täällä Meillä kotona -saitilla. Huomisesta, 1.12.2017 lähtien bloggaan ikiomalla saitillani osoitteessa www.valkoinenharmaja.fi. Ilokseni voin kertoa myös, että sain mediamyyntikumppanikseni Suomen Blogimedian.

Valkoinen Harmaja jatkaa samalla tutulla tyylillä uudessa osoitteessa, mutta luvassa on myös kivoja uudistuksia ja voin luvata myös oikein mahtavan arvonnankin blogin avaijaisten kunniaksi! Uudesta blogista löytyy nykyisin myös kauppa, mutta kerron siitä myöhemmin tarkemmin uuden sivuston puolella. Vielä täytyy tehdä kaikenlaisia teknisiä viilauksia, mutta uusi blogikoti on jo pystyssä.

Haluan kiittää lämpimästi A-lehtiä, Avotakkaa ja koko Meillä kotona -saitin tiimiä ja blogikollegoita. Olen innoissani ollut mukana tässä yhteisössä ja Meillä Kotona -sivusto on kehittynyt upeasti viime aikoina. Nyt kuitenkin tuntui siltä, että on minun aikani jatkaa itsenäisenä bloggaajana. Päätös ei ollut mitenkään helppo, eikä välttämättä järkeväkään (osoitteen vaihtumisen takia), mutta se tuntuu silti oikealta. Toivotan kaikkea hyvää Meillä kotona -saitille ja varmasti tulen seuraamaan sivuston upeita blogeja ja toimituksen sisältöjä jatkossakin.

Lämpimästi tervetuloa uudistettuun Valkoinen Harmaja -blogiin!

Voit seurata Valkoista Harmajaa seuraavien kanavien kautta: Bloglovin, Facebook, Instagram

(Bloglovinin nykyiset seuraajat siirretään automaattisesti uuden sivuston seuraajiksi.)


Translation: Tomorrow on 1.12.2017 my blog moves to a new, independent site: www.valkoinenharmaja.fi. You can follow my blog via Bloglovin, Facebook, Instagram. See you there!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *