Blogit
Valkoinen Harmaja

Uusi matto

Tänään kiersin kaikki tämän pikkukaupungin sisustusliikkeet läpi. Kotiin löytyi kaikenlaista pientä tarpeellista sekä kauan hankintalistalla ollut matto työhuoneeseen. Aikaisempi mattohan oli vain väliaikainen eikä alunperin tuohon tilaan ostettu. Se oli aivan liian pieni.

Uudeksi matoksi valikoitui kaunis mustavalkoinen Tikaun matto. Tikaun tuotteita ihailin jo asuntomessuilla Kannustalon pienessä putiikissa. Nyt heidän tuotteitaan on esillä mm. Kankurissa ja minulle meni jopa iskeä valinnanvaikeus eri malleja ihastellessa.

Tätä mattomallia oli myös mustapohjaisena, joka oli myös hiukkasen pienempi. Otin molempien mattojen mitat ylös ja kävin välillä kotona mittailemassa kumpi olisi parempi. Molemmat koot sopivat työhuoneeseemme, joten päätin ottaa valkopohjaisen, koska pidän siitä enemmän.

Mutta nyt mietin, että onko tuo sittenkin liian iso koko pieneen huoneeseen. Saan käydä vaihtamassa tämän maton siihen pienempään mustapohjaiseen malliin jos haluan. Mietin myös, että nuo maton hapsut voisi kääntää maton alle piiloon, joten sitten se pienensi hiukkasen (enkä ole järin ihastunut noihin hapsuihin).

Toisaalta tämä matto sopisi myös saunatupaamme, joten jos päätämme pitää tämän, voi matto muuttaa sinne. Mutta sitten työhuoneesen pitäisi taas löytää uusi matto…


Mitä mieltä olette? Onko tämä matto liian iso tähän tilaan?

I bought a new carpet (Tikau) for our study. But now I am wondering if it is too big for this space. What do you think?

Kommentit (38)

  1. suvi m

    >ingrid: Kiitos mielipiteestä. 🙂 Paperinarumatot ei vaan kolahda minuun. Paitsi ne uudet Woodnotesin matot ovat kyllä kauniita.Anonyymi: Ok, kiitos kommentista. Emme kuitenkaan ole aikeissa vaihtaa pöydän paikkaa.

  2. Anonymous

    >Mahtava matto, hapsut upeat, kun kiertävät koko maton…Ei missään tapauksessa liian suuri (jollei sitten tuo lattialämmitys-aspekti ole hankala).terv. omaa uutta kotia juuri rakennuttamaan alkava, blogiasi inspiroituneena selaillut Liisa

  3. suvi m

    >Liisa: Mukavaa, että olet löytänyt tänne ja kiitos mielipiteestä! 🙂 Kyllä se matto on nyt näillä näkymin jäämässä tuonne työhuoneeseen. Tsemppiä alkavaan projektiin!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *