Blogit
Valkoinen Harmaja

Uudet ruukut

Tänään on ollut aivan mahtava päivä! Sää oli aivan upea ja saimme tehtyä vaikka mitä. Haimme mm. uusia pihakasveja, joista en kylläkään nyt aio kertoa tarkemmin, vaan vasta sitten kun olen saanut kuvattua valmiit istutukset.

Nyt ajattelin kertoa toisesta Helsingin tuliaisesta. Löysin nimitäin Pinosta aivan ihanat HAY:n ruukut. Olin jo jonkin aikaa etsinyt kauniita tämän kokoisia ruukkuja ja siellä ne tulivat vastaan. Nämä ovat hyvin samantapaiset kuin se kapustakippo, josta kirjoittelin hetki sitten.

Uusi mehikasvi pääsi nyt sopivaan ruukkuun ja istutin myös oliivipuun uudestaan. Oliivipuu näyttää vähän kitukasvuiselta, mutta on se sentään hengissä vielä. 😉

Muutakin ehdin touhuta tänään. Pesin nimittäin sohvanpäällisemme ensimmäistä kertaa. Vesipestävä kangas oli selvä valinta sohvaa valitessamme, mutta yllätyin siitä kuinka nopsaan villaohjelma sai päälliset puhtaaksi ja kuinka nopeasti ne kuivuivat. Sitten vain asettelin päälliset paikoilleen, eikä niitä tarvinut edes silittää. Mahtavaa!

Translation: I bought these flower pots by HAY on Wednesday when I visited Helsinki. Love them!

Kommentit (24)

  1. Terhi

    Kivat nuo Hayn ruukut, näin ne livenä kööpenhaminassa Haystoressa ja olivat hienot, mutta turhan painavat matkalaukkuun 😉 Mukavaa viikkoa.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *