Blogit
Valkoinen Harmaja

Tine K:n raikas kevätmallisto

Netissä surffaillessa törmäsin Tine K Homen uuden ”Must” malliston kuviin ja yllätyin. Mallisto näyttää hyvin raikkaalta ja keväiseltä. Erilaiselta mitä Tine K mielikuvissani on edustanut. Olen aina mieltänyt Tine K:n tyylin melko tummaksi ja romanttisen rouheaksi. Tässä uudessa kevätmallistossa on sellaista raikkautta, joka uppoaa minuunkin. Trendikkäät ja hempeän pastelliset persikan ja lilan sävyt taitavat olla raikkauden takana – ja valoisat kuvat. Tykkäättekö te?

Translation: The new Tine K Home collection looks very fresh. It’s a little different than what I have imagined Tine K brand to represent. And I like it!

Images from Tine K Home blog

Kommentit (14)

 1. arleena

  Tykkään tuosta hieman romanttisesta valkoisesta pöytävalaisimesta ja ilman varjostinta. Pitääkö lähteä sorvaamaan puusepänverstaalle ?

  • suvi m

   Juu, tuohan olisi helppo tuunata itse! Nyt on kirppiksillä varmaan paljon tuon muotoisia kynttilänjalkoja yms. joista voisi koota oman viritelmän. 🙂

 2. Sanna

  Heippa! Voi kun ihania kevät värejä….!!!! <3 alkaa kevään odotus tästä! Olen aloitteleva bloggaaja ja saanut paljon inspiraatiota mm. sinun blogista, käyppä kurkkaamassa .. baby steps..

  http://interiordesignerinspiredbylove.blogspot.fi/

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *