Blogit
Valkoinen Harmaja

TDF + Saana ja Olli arvonta

Turussa on nyt viikon ajan tarjolla vaikka mitä mielenkiintoista sisustuksen ja muotoilun ystäville. Siellä alkoi nimittäin Turku Design Festival -tapahtuma, joka sisältää runsaasti erilaisia muotoiluun liittyviä tempauksia ja myyjäisiä ympäri kaupunkia. Tapahtuma kestää ensi tiistaihin 20.5.2014 saakka. Haluan omalta osaltani tukea suomalaisia muotoilua tuomalla tapahtumaa esiin tällä blogipostauksella.

Turku Design Festivalissa on esillä useita lahjakkaita turkulaisia suunnittelijoita, joista yksi oma suosikkini on Saana ja Olli. Sain blogiyhteistyön myötä valita heidän mallistostaan yhden tuotteen omaan kotiimme ja valitsin vihreäsävyisen Villi Pohjola -sarjan tyynyn. Ja mikä parasta, saan arpoa yhden Villi Pohjola -tyynyn myös blogini lukijoiden kesken!

villi_pohjola1

saana_ja_olli_villip

saana_ja_olli_tyyny

Vihreäsävyinen tyyny sopii minusta todella kauniisti meidän saunatupaan! Se rikkoo sopivasti sitä liian mustavalkoista ilmettä, josta kirjoittelin aiemmin ”Pientä pehmennystä saunatupaan” -postauksessa. Luulenpa kyllä, että siirtelen tyynyä vaikka mihin, sillä se on suuren kokonsakin (60×80 cm) takia niin ihana! Tyyny on valmistettu 100% eurooppalaisesta hamppukankaasta ja sisätyyny sisältyy mukaan.

Turku Design Festivalin koko ohjelman näkee kätevästi TDF:n nettisivuilta, mutta nostanpa tässä esiin, että tapahtumassa on esimerkiksi:

 • Turku design Now! –kauppa: pe 16.5. klo 11–18 // Turku design Now! –kauppa, Läntinen Rantakatu 13 A, Turku Design Now! -kaupalla apua sisustuksen ongelmiin antaa sisustamisen ammattilainen Päivi Kaivola klo 12-18.
 • DESIGN on KASKENMÄKI: kokoaa yhteen Kaskenmäen muotoilijat ja suunnittelijat, kiinnostavimmat design- ja erikoisliikkeet sekä kahvilat ja ravintolat.
 • Uuden muotoilun kevätmarket: la 17.5. klo 11-17 // Logomo, Logi3, Köydenpunojankatu 14 Uuden Muotoilun Kevätmarketissa on esillä kymmenittäin mielenkiintoisia muotoiluyrityksiä ympäri Suomen.
 • BEdesignin & Saana ja Olli -pop up shop: 14-20.5. BEdesignin & Saana ja Olli -pop up shop avattu Sisustuksen Koodiin Turku Design Festivalin ajaksi. Viikon aikana hyviä tarjouksia, ohjelmaa ja suunnittelijat tavattavissa. Pop-up tuotteista -20% alennus.
 • Turku Fashion Flea: su 18.5. klo 16–19 // Aula Café, Itäinen Rantakatu 4-6. Turussa toista kertaa järjestettävä kirppis, jolta on mahdollisuus hankkia omakseen ainutlaatuisia aarteita, kun paikalliset tyylitaiturit, bloggaajat ja vaatesuunnittelijat saapuvat Aula Café:hen tyhjentämään vaatekaappinsa sisältöä.

< < < < < < < < < <   ARVONTA   > > > > > > > > > > 

voita_saanajaollityyny

Näin osallistut arvontaan:
Osallistut arvontaan jättämällä kommentin tämän postauksen kommenttiosioon.

Arvontaan on mahdollista osallistua 20.5.2014 klo 23.59 saakka.

Muista täyttää kommenttilomakkeen sähköpostikenttä, jotta tavoitamme sinut mikäli arpaonni suosii juuri sinua.
Sähköpostiosoitteita ei julkaista mikäli osoite on kirjoitettu sille varattuun kenttään.

ARPAONNEA!

EDIT: ARVONTA-AIKA ON UMPEUTUNUT. VOITTAJA JULKISTETAAN PIAN.

logotBW

Saana ja Olli on muotoiluyritys ja suunnittelijapariskunta, joka valmistaa aikaa ja käyttöä kestäviä tekstiilejä eurooppalaisesta 100% hamppukankaasta. Kaikki tuotteet valmistetaan läpinäkyvästi Länsi-Suomen läänissä. Kankaat painetaan Aitoossa, tuotteet ommellaan Keikyällä  ja tarkastetaan, laputetaan ja pakataan kotikaupungissamme Turussa. Saana ja Ollilla on tälle hetkellä jälleenmyyntiä 11 maassa. Saana ja Olli on omien mallistojensa lisäksi tehnyt suunnitteluprojekteja useille kansainvälisille asiakkaille ja osallistunut lukuisiin muotoiluprojekteihin eri mantereilla. Saana ja Ollille tärkeintä töissään on rehtiys, omaehtoisuus ja inhimillinen ote.

Turku Design Festival sai alkunsa Turun kulttuuripääkaupunkivuonna 2011. Tapahtuma on syntynyt muotoilutoimioiden yhteistyöstä ja se kokoaa yhteen Turun alueen mielenkiintoisimmat muotoilijat ja muotoilutapahtumat. Tapahtumaa järjestää vuonna 2013 perustettu Uuden muotoilun yhditys ry – Föreningen för ny design rf.

Kommentit (406)

 1. Miiolainen

  Arvontaan mukaan

 2. Minna

  Kivoja kuoseja, mukana arvonnassa!

 3. Maikki

  Tosi kivoja nuo tyynyt. Olenkin useamman kerran hypistellyt noita tyynyjä, mut budjetti ei ole antanut vielä myötä, et olis voinu hankkii tuollaisen yhden tai useamman. Toivottavasti nyt onni suosii. 🙂

 4. Mammu

  Ehdottomasti mukana!:)

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *