Blogit
Valkoinen Harmaja

Tapahtunut viikolla 43

Tällä viikolla talon sisälattiaan on asennettu kolme kerrosta styroksia ja seinien alareunaan solumuovi. Lämmin- ja kylmävesiputket on vedetty styroksiin, samoin kuin jotain sähkö- ja datakaapeleita. Rautaverkkoa on asennettu vahvistusta tarvitseviin kohtiin, kuten mahdollisen takan paikalle sekä jäykistävien seinien kohdalle. Sähkömies on myös käynyt merkkaamassa ulkovalojen paikat seiniin ja me olemme tarkistaneet, että ne ovat ok.

Unidrainit

Unidrainit ja kodinhoitohuoneen kurasyöppökin on jo asennettu. Unidrainit asennettiin tällä tavoin:

Kurasyöppö
Takan paikka
Sisäkattoon on kiinnitetty alaspäin osoittavia lautoja, jotta lattian korko voidaan mitata niiden avulla lattiavalun yhteydessä.
Lasten wc-kylpyhuone – tänne ei tule Unidrainia
Aikuisten kylppäri, joka näyttää tässä vaiheessa aika pieneltä minusta
Sähköjohtoja

Ensi viikolla talon lattiaan asennetaan betoniverkot ja vesikiertoisen lattialämmityksen putket. Sitten voidaan valaa lattia – se tapahtuu todennäköisesti torstaina. Saunarakennuksessa lattia valetaan vähän myöhemmin, joten sinne ei ole vielä laitettu styroksiakaan.

Loppuun vielä pari ulkokuvaa:

Hauskaa Halloween-viikonloppua!

Kommentit (12)

  1. Malia

    >Teillä näyttää kyllä niin siistiltä ja nopeasti edistyvältä. Tässähän alkaa itsekin uskaltaa haaveilemaan rakennusprojektista 🙂 Lapset on niiiiiiiiiiiin suloisia!!Ei malta millään odotella että teillä valmistuu, vaikka pianhan se joutuu tuosta kun on noin hyvällä mallilla jo. Kohta alkaa tulemaan sitä itse sisustamistakin kehiin.

  2. suvi m

    >Malia: Kyllä kannattaa rakentaa! 😉 Ammattitaitoisia ja näpsäkkäkätisiä timpureitamme saa kiittää nopeasta edistymisestä – emme olisi parempia työmiehiä voineet löytää.Lapsukaisten kanssa on vähän hankala käydä raksalla, kun he villiintyvät siellä, "hyppivät pitkin seiniä". ;DIhanaa päästä kohta sisustamaan!!!!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *