Blogit
Valkoinen Harmaja

Tapahtunut viikolla 3

Viikolla kolme tapahtui huomattava ja meille tärkeä päivitys talon julkisivussa: timpurit asensivat Harmaja-koristeportin ulko-oven eteen. Juuri tuo koristeportti on yksi syy miksi alunperin ihastuimme Harmaja-mallistoon; se viimeistelee kauniisti koko talon julkisivun. Tykätään siis siitä kovasti! Kuvia vähän joka suunnasta:

Sisällä jatkuivat paklaus- ja pohjamaalaustyöt. Magnus on ahkeroinut talon suurimman tilan kimpussa, eli olohuone-keittiö-ruokailutila-akselilla, joka on yhteensä 66m2 (koko pohjapiirroksen näet täältä). Ja on edistynyt todella hyvin!

Timpuritiimimme rakensi hyllykön, jonka Magnus paklaa ja maalaa. Alaosaan tulee umpinaiset, seinäkiinnitteiset ja vetimettömät valkoiset kaapit (samaa sarjaa keittiökaappien kanssa).
Ammekin on vielä olohuoneen reunassa…
Keittiö ja syvennys, jonne upotetaan kylmälaitteet, apteekkikaappi ja uuni.
Tuohon alareunaan, jossa näkyy valkoisia johtoja, tulee saareke.

Koko tuo iso tila on lähes kokonaan pohjamaalattu! Katossa riittää tietenkin vielä paljon hommia, ja onhan sitten jäljellä vielä kolme muuta huonetta (pojan mh, aikuisten mh, khh+vh) ja toki pohjamaalauksen päälle pitää vielä paklata vähän lisää ja sitten taas maalata uudestaan. Toivotaan, että minäkin pääsen auttamaan pohjamaalaushommissa…

Tällä viikolla on tiedossa ainakin maalämpökoneen asennus ja lattialämmön kytkeminen (vihdoin) päälle. Tähän asti talon lämmityksen on hoitanut erillinen lämmitin. Tietysti ne paklaus- ja maalaustyöt jatkuvat edelleen. Ilmastointiputkiakin olisi tarkoitus asentaa piakkoin; otimme tällä kertaa sellaiset, jotka on helpompi eristää (Magnus ei ole nyt tässä vieressä kommentoimassa, joten en osaa niistä kertoa tarkemmin…hän on missäpä muualla kuin raksalla).

Oi, on kyllä meidän isi loman ansainnut tämän urakan jälkeen!

P.S. Tällä viikolla meidän lähelle, samalle tielle saapui Kannustalon Lato-talopaketti. Tyylikästä seuraa siis! 😉

Kommentit (15)

 1. suvi m

  >RUMBO: Oi, kesäillat…tulisipa ne jo pian! 🙂

 2. RUMBO

  >Ja järveltä puhaltelee kiva kesätyyli.

 3. Anonymous

  >Olen kaikki paikat etsinyt yrittäen löytää valkoista neliönmallista liesituuletinta. Samanlainen malli kuin teillä mutta valkoisena. Onko sattunut jolla kulla sellaista silmään ja saarekemalli kyseessä siis. Kaunis keittiö tulossa teille ja ajaton vaihtoehto johon ei kyllästy. =)

 4. suvi m

  >Anonyymi: Mekin mietimme jossain vaiheessa valkoisena tuollaista liesituulentinta, joka meille tulee. En silloin niitä ainakaan löytänyt. Yksi vaihtoehto on teettää se itse. Ostaa vain tekniikkaosat itse ja teettää valkoinen runko metallipajassa tms.

 5. Anonymous

  >Falmec MIRA WHITE IS komelux. fi sivuilta löytyi, mutta enpä tiedä millainen mahtaa olla. Kuvassa ok!!!!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *