Blogit
Valkoinen Harmaja

Tabletitko turhakkeita?

Vaikka olen innokas sisustaja ja pystyn perustella (itselleni ainakin) jos jonkinlaiset sisustusvillitykset, on silti jotain sisustustuotteita, joille meidän perheessä ei ole tarvetta tai käyttöä. Ensimmäisenä mieleen tulevat tabletit. Meillä ne eivät ole vakiinnuttaneet paikkaansa arkikattauksissa ja koen etteivät ne ole kovin käytännöllisiä. Siksi meidän perheen tabletit ovat jääneet kaapin perälle.

finlayson_coronna_ylh2

Tabletithan likaantuvat tosi herkästi, joten eikö ole työlästä pestä niitä koko ajan? Ja sitten ne ovat ihan ryppyisiä ja ne pitää silittää ennen käyttöä (inhoan silittämistä). Muoviset tabletit toki pyyhkäisee helposti, mutta sellaiset miellän ennemminkin lasten ruoka-alustoiksi.

Kuitenkin tabletteja tuntuu olevan monella eri brändillä ja valikoimaa löytyy. Eli kyllä niille taitaa ostajia olla.

Käytetäänkö teidän perheessä tabletteja kattauksessa? Ovatko ne sinusta käytännöllisiä?


Translation: Place mats. I don’t get them. I feel they are very unpractical, since they get dirty so soon.

Kommentit (31)

  1. Meeri

    Mä en osaa käyttää tabletteja ollenkaan, ja siksi meillä ei sellaisia olekaan. Tuntuisi ärsyttävältä ja työläältä aina erikseen karistella esim. leivänmurut tabletilta (vaikka leivät lautasilta syödäänkin) ja sitten vasta pyyhkiä pöytä. Ja pitäisihän niitä toki pestäkin jatkuvasti. Meidän Artekin peruspöydän pinta kestää kyllä hyvin aikuisten käyttöä ilman tablettejakin 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *