Blogit
Valkoinen Harmaja

String

Sadepäivä, mutta ei haittaa. Olen saanut hyvillä mielin siivota kotona, ilman että tarvitsisi surkutella kun ei ole ulkona. Iskettiin Mankun kanssa String-hyllykin vihdoin kiinni makkarin seinään. Se on odottanut asentamista jo muutaman viikon. Yhdistettiin saunatuvan kaksi String-hyllyä yhteen niin kuin kuuluukin ja ostettiin sen verran lisäosia, että saatiin makkariin yksi hylly. Nyt on vihdoin hääkuvakin esillä, heh.

Translation:
Our new String shelf has been waiting for assembly for a few weeks. Today it’s raining so finally we got it done. We combined the two String shelfs in our sauna-house into one shelf and then bought a few extra pieces to get one complete String shelf for our bedroom.

Kommentit (7)

 1. -I-

  Ihana ja sopii paikkaansa kuin nenä päähän! Onnellisen näköinen hääparikin kuvassa 🙂

  Meille on myös tulossa uuden kodin makkariin Stringiä, vähän isommassa muodossa vaan! Sen lisäksi meiltä löytyy String soft:t valkoisena, mustana ja harmaana. On nuo Stringit kyllä vaan niin kivat, ei siitä mihinkään pääse! Eikä mua ainakaan kyllästytä ollenkaan, vaikka niitä näkeekin monissa kodeissa nykyään.

  • suvi m

   Tuo hyllykkö jotenkin viimeisteli meidän makkarin. Tykkään siitä kyllä tosi paljon, vaikka se niin monessa kodissa (ja blogissa) onkin nähty. Harvoin kyllästyn sellaisiin juttuihin, joista todella pidän. 🙂

   Teillä on kyllä vaikka mitä ihanuuksia!

 2. MiaMatleena

  Stringit on kyllä ihania ja olet tehnyt kauniin asetelman siihen!

  • suvi m

   Kiva jos olet sitä mieltä. Tuotti nimittäin vähän päänvaivaa keksiä mitä ”rojua” hyllylle sijoitan, niin että silti näyttää nätiltä. Omien korujen ja pikkutavaroiden säilytykseen tätä alunperin ajattelin.

 3. tiinakaisa

  Hienosti löysi paikkansa! Meilläkin odotti toinen Stringi yli vuoden paketissa..nyt vihdoin olohuoneessa 🙂

  • suvi m

   Heh, joskus kestää aikansa, että saa jonkun jutun toteutettua. 🙂 Olisin halunnut meidän työhuoneeseenkin Stringiä, mutta siellä on nyt ”köyhän miehen versio” siitä – eli Elfaa. ;D

 4. enne

  Erittäin kauniita kuvia omasta himotuksen kohteestani. Tykkään.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *