Blogit
Valkoinen Harmaja

String vs. Sovella

Lastenhuoneiden säilytysasiat ovat painaneet mieltäni. Kummankin huoneessa on vaatekaapin lisäksi kaksi samanlaista lipastoa, johon mahtuu paljon tavaraa. Mutta esim. kirjoille ei ole vielä ollut sopivaa paikkaa. Kunnes keksin, että siirrämme lastenhuoneisiin Ikean kirjahyllymme työhuoneesta. Kirjahylly on kahdessa osassa, joten kumpikin saa yhden osan. Jee, se pulma ratkesi!

Toki työhuoneeseenkin tarvitaan säilytystilaa ja jos budjetilla ei olisi väliä, valitsisin sinne moniosaisen String-hyllykön.

Mutta koska budjetilla on väliä, tulee sinne todennäköisesti valkoista Sovella-hyllykköä. Voi kuulostaa kamalalta, mutta uskon että lopputulos toimii. Valkoiset kiskot ja hyllyt erottuvat kauniisti tummasta seinästä ja teollisuusmainen hylly tuo vähän loft-fiilistä.

Edellisen postauksen kummallisen muotoisessa paketissa oli muuten Hayn valkoiset pöydänjalat; ne tulevat uuteen työpöytäämme. Täytyisi vielä hakea se pöytälevy jostain. Jatkoa seuraa siis…


kollaasiin napattu kuva: http://www.string.se/

Kommentit (8)

  1. Violette

    >Ja odottelen pöytäpostausta… Meille pitää saada työpöytä, pitkä, kaksi henkilöä vierekkäin. Pöytälevystä tulee ihan yksinkertainen, valkoista laminaattia vai puuta, mutta tuleeko alle jalat, laatikostoja vai mitä, en tiedä. Ei se ilmassa itsekseen pysy;) Kiva nähdä, mitä sä olet keksinyt.

  2. suvi m

    >Laurana: Meille tulikin sitten Elfan hylly. Tykkään! 🙂 Ja oli edullinen.Minustakin ne Hayn pöydänjalat ovat aivan ihanat! Vielä kun saisi aikaiseksi hommata sen kannen…jo alkaisi olla työhuone sitten valmis! :)Nannas: Hyllyt tarvittiin heti, joten String ei siitäkään syystä ollut varteenotettava vaihtoehto.Saunarakennus on vielä ihan kesken! Se on täynnä muuttoromua! *huokaus* Hyvä jos tänä kesänä saunotaan… Vera: Teidän pöytälevy kuulostaa ihanalta! Me ajattelimme valkoiseksi laminoitua ohutta vaneria…Iina: Hyvä vinkki, kiitos! Mustat kiskot onkin hienot! Harmi ettei täällä ole Bauhausia lähimaillakaan… 🙁 Mut kyllä valkoisistakin tuli ihan kivat. :)Violette: Samalla aaltopituudella ollaan siis. :)Meille tuli sitten nuo ritilähyllyt. Ne onkin aika kivat. Joku vaneri olisi voinut olla hyvä vaihtoehto myös.Pitää kyllä saada äkkiä se pöytälevy hommattua, niin saadaan yksi työhuone melko valmiiksi! 🙂

  3. Satu

    >Mulla on ollut täysin samat mietinnät tulevan kodinhoitohuoneen ja työhuoneen hyllyihin. Ikeassa näin vastaavia ja toimivat näppärästi. Tykkään sitäpaitsi niiden "tehdasmaisuudesta", viimeistelemättömyydestä. Teillä on kaunista.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *