Blogit
Valkoinen Harmaja

Sisustusuutiset 12/2017

Aurinkoinen viikonloppu on vierähtänyt yhdessä sujahduksessa ja on aika taas kurkistaa tämän viikon sisustusuutisiin.

JohannaGullichsen_OceanidefabricandArtekstools1

Photo: Johanna Gullichsen

Tekstiilitaiteilija Johanna Gullichsenin ”Normandie” mallisto täyttää tänä vuonna 20 vuotta. Juhlavuoden kunniaksi Normandie perhe saa uuden jäsenen: Oceanide-kuosin. Uusi kuosi julkistetaan Normandie-malliston 20-vuotisjuhlanäyttelyssä Artekissa 8.5.2017.

Normandie-kankaat suunniteltiin vuonna 1996 ja ne tulivat tuotantoon vuonna 1997. Nyt Normandie-malliston kankaita myydään yli 10:ssä maassa, erityisen suosittu kangas on ollut Japanissa. Normandien-kuoseista on vuosien aikana tehty niin mattoja, verhoja, sohvia, tyynyjä, laukkuja kuin erilaisia variaatioita arkkitehtuuriin mm. graafisen betonin kuvioina.

unidrain

Photo: Unidrain

Tanskalainen Unidrain esitteli vuonna 2003 innovatiivisen linjalattiakaivon, joka sijoittuu seinänrajaan. Nyt linjalattiakaivot täydentyvät uusilla väreillä: messinki, kupari, kiillotettu teräs ja musta. Uusi mallisto on nimeltään HighLine Colour.

Uuden värimalliston lanseerauksen yhteydessä Unidrain tuo markkinoille myös valikoiman kylpyhuoneen lisävarusteita, kuten pyyhetangon, WC-paperitelineen ja WC-harjan. Ne edustavat tuttua minimalistista, skandinaavista muotoilua. Lisävarusteet ovat saatavilla kaikissa uusissa väreissä sekä Unidrainin tuttuna ruostumattomana teräksenä. Unidrainin lisävarustesarja tarjoaa yhteensopivat kylpyhuoneen sisustustuotteet lattiakaivojen väreissä.

Silestone® Eternal Calacatta Gold _ Kitchen

Photo: Silestone

Silestone tuo markkinoille Eternal-värikokoelman, jonka sisältää viisi uutta sävyä. Sarja on kunnianosoitus halutuimmille eksoottisille marmorikiville. Eternal-kokoelman väreissä on koko levyn läpäisevä kuvio, joka näkyy myös syvennyksissä ja reunoissa. Eternal Silestone -sarjaan kuuluu viisi uutta sävyä: Eternal Calacatta Gold, Eternal Statuario, Charcoal Soapstone, Eternal Serena ja Eternal Marquina.

alessi-delta-serviceware-tableware-urquiola-bouroullecs-campanas_dezeen-hero-640x360

Photo: Alessi

Italialainen Alessi on suunnitellut Delta lentoyhtiölle lentokoneissa käytettävän astiasarjan. Malliston ovat suunnitelleet nimekkäät muotoilija kuten Patricia Urquiola, Ronan ja Erwan Bouroullec sekä Humberto ja Fernando Campana.

duravit_04_luv-640x785

Photo: Duravit

Duravit on julkaissut uuden kylpyhuonemalliston nimeltään LUV. Malliston on suunnitellut Cecilie Manz. Lisää kuvia kauniin puhdaslinjaisesta mallistosta löydät täältä.

Mukavaa uutta viikkoa!


Translation: Interior news of the week 12. Finnish textile designer Johanna Gullichsen celebrates 20th anniversary of her Normanide line by releasing a new pattern called Oceanide. It will be released at Artek Helsinki on May 8th. / Unidrain has released new colours of their product. / Also Silestone releases new colours celebrating the material marble. / Alessi has designed a line of tableware for Delta Airlines. / Duravit has released a new bathroom collection LUV designed by Cecilie Manz.

Kommentit (2)

  1. Idis & Interiööri

    Kaunis kuosi tuo Gullichsenin uusin.

    Hyvä kun vinkkasit Silestonen uutuuksista, sillä täällä pohditaan keittiön tason vaihtamista. Taisi olla jo rakennusaika suurin suosikki, mutta visuus tuli ja laitoimme halvemmat tasot.

    • suvi m

      Tosi kiva jos tästä oli vinkkiä! 🙂 Meinasin nimittäin jättää kokonaan uutisoimatta tuon Silestonen…

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *