Blogit
Valkoinen Harmaja

Sisustusostokset ruokakaupasta

lampaantalja

artek_paimio_taulu

talja_taulu

Viikonloppuna on pitänyt toimia vähän joulupukin apurina, vaikka tänä vuonna sovimmekin ettei aikuisille osteta lahjoja ollenkaan. Mutta lapsille hommaamme tietysti lahjoja, ja pitää myös muistaa osallistua joulun hyväntekeväisyyskeräyksiin. Joulukarkkejakin piti jo hamstrata varastoon. Kauppareissulla nappasin Prismasta vihdoin mukaani myös lampaantaljan, jota olin hipelöinyt jo useasti. Hitusen verran alle viisikymmentä euroa ei minusta tuntunut kovin pahalta hinnalta suuresta, aidosta lampaantaljasta. Samalla ostin myös mustia taulunkehyksiä, joten nyt on Artekin taulutkin kehystetty.

Tänään olemme saaneet nauttia siskoni seurasta, kun hän on nyt täällä kyläilemässä. Kerroin hänelle suunnitelmani ruokailutilan pienestä muutoksesta ja valitsimme yhdessä seuraavan tauluastelman ruokailutilan seinälle; isäni tauluista tietenkin. Saa nähdä ehdinkö toteuttaa tuon pienen muutoksen jo ennen joulua…

Kommentit (15)

 1. moonangel

  Hyvältä näyttää 🙂 Millainen tuo RAR on istua? Itsekin olen ihastunut tuohon ja nyt on mietinnässä josko sellaisen hankkisi, mutta pitäisi jossakin käydä testaamassa.

  • suvi m

   Minusta RAR on tosi mukava istua! Hankimme sen esikoisen syntyessä ja kiikuttelin siinä molempia lapsia vauvana uneen. Ihanat muistot ja rakas tuoli. <3

 2. rouva s / sievin koti

  Prisma taitaa olla ihan liian aliarvostettu paikka sisustusostosten tekoon. 🙂 Siellä kun usein on vielä jotain alennusjuttujakin.
  Siskoni soitti juuri tänään ihmeissään, kuinka esim. Iittalan tuotteet olivat kaikki jopa muutaman euron halvempia Prismassa muihin paikkoihin verrattuna.

  • suvi m

   Kyllä, Prismassa kantsii pitää sisustussilmät auki. 😉 Ostan sieltä useimiten kaikki leikkokukatkin.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *