Blogit
Valkoinen Harmaja

Sisustushaaste: lempiväri

Jatketaanpas vielä yhden postauksen verran sisustushaasteella. Seuraavan aiheen piti olla ”lipasto/taso”, mutta esittelenkin nyt sitä ennen lempivärini. Se ei liene mikään suuri yllätys: valkoinenhan se on. Valkoinen on ajaton ja raikas. Siihen voi yhdistää mitä vain värejä, eikä siihen kyllästy. Pidän kovasti myös kokonaan valkoisista kodeista, vaikka omaan kotiini pyrinkin tuomaan väriä jonkin verran.

Olen kärsinyt migreenistä, joten blogin puolella on ollut vähän hiljaisempaa. Lähiaikoina on kuitenkin luvassa mm. postaus niistä saunatuvan lattiatyynyistä ja kaikkea muutakin on mielessä. Mutta hei, minua kiinnostaisi tietää, mikä on teidän lempiväri? Pidättekö valkoisesta sisustuksesta vai pitääkö olla paljon värejä?

Kommentit (24)

 1. Marmeladi

  No jos vaatekaappiini katsoo, niin asia on aivan selvä – musta. Mutta sisustusväreinä valkoinen, harmaan eri sävyt, ja puulajeista vaalea kotimainen koivu. Myös ruskean ja hiekan sävyt. Näillä mennään. Sekaan rätkitään kausivärejä kuten nyt keltaista. Musta tehostaa ja on korvaamaton näiden tykkäämieni värien kanssa, ilman sitä on liian pliisu vaikutelma.

  • suvi m

   Tutulta kuulostaa. 😉 Minullakin taitaa vaatekaapissa olla eniten mustaa…

 2. Laurana

  Onpa täällä aika yksimielistä valkoinenmustaharmaa-linjaa 🙂 Ne on minunkin lemppareita sisustuksen pohjana, mutta lisäksi pitää ehdottomasti olla myös paljon värikkyyttä. Ihastelen kyllä muiden mustavalkoisia sisustuksia, mutta oma koti ei tuntuisi omalta ilman räväkän kirkkaita värejä. Niistä mun kestosuosikkeja ovat keltainen ja pinkki.

  • suvi m

   Valko-musta-harmaa värimaailma tuntuu olevan kovin suosittu nykyään. Onhan siihen helppo yhdistellä sitten muita värejä tehosteeksi. 🙂
   Teidän koti on juuri ihana värien takia! Olette onnistuneet valitsemaan juuri hyvät sävyt. Tykkään! 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *