Blogit
Valkoinen Harmaja

Scandic To Go – hotellielämys

Kaupallinen yhteistyö

Miltä kuulostaisi yöpyminen täysin varustellussa, konttiin rakennetussa hotellihuoneessa upeassa paikassa keskellä Suomen kesää? Todella houkuttelevaa ainakin minusta! Se on ihan täysin mahdollista, sillä hotelliketju Scandicin ”Scandic To Go” -hotellihuone kiertää tänäkin kesänä ympäri Suomea. Hotellihuoneen sijoitusmiljööt vaihtelevat luonnonhelmasta, vesistön läheisyyteen ja kaupunkiympäristöön. Tällä hetkellä Scandic To Go -hotellihuone on Jämsässä ja sieltä se matkaa vielä Savonlinnaan (3.-8.7.),  Tampereelle (14.-19.7.) ja Turkuun (27.7.-2.8).

Minua tietysti kiinnostaa erityisesti hotellihuoneen sisustus ja juuri sisustukseen Scandicissa ollaankin panostettu viime vuosien aikana. Monet Scandicin 230 hotellista niin Suomessa kuin maailmalla on uudistettu viime vuosien aikana vastaamaan nykypäivän matkustajien vaatimuksia – näissä sisustus on merkittävässä roolissa. Uudistuksessa on haluttu panostaa erityisesti designiin osana hotellielämystä. Scandic To Go henkii Scandicin tavoitetta esitellä uudistettuja hotellihuoneita luovalla ja yllättävällä tavalla. Scandic To Go -hotellihuoneen sisustuksen suunnittelusta vastaa arkkitehtitoimisto Doos, joka on toteuttanut Scandicille useita hotelliuudistuksia.

Scandic Kristiansand, Fotograf Henrik Finseth

Scandic_DSC_1148_660

Scandic_Hanko_05_660

Scandic_To_Go_Norge_1000

cut_scandic_house_to_go_Rum_0047

Cut_Scandic To Go 5

scandic_house_to_go_0670_Badrum_

Cut_Scandic To Go 4

Kuvista päätellen Scandic To Go -hotellihuone on sisustettu ripauksella ylellisyyttä ja jännittäviä kuoseja. Seinien värisävy on trendikkäästi tumma, mikä tuo syvyyttä pieneen tilaan. Kylpyhuone näyttää minusta tosi houkuttelevalta: pidän erityisesti laatoista tiililadonnalla.

Scandic To Go -hotellihuone on varusteltu ylellisen hotellihuoneen mukavuuksilla, mutta tarjoaa eri tavalla yksityisyyttä tavalliseen hotellihuoneeseen verrattuna. 18 m2 kokoiseen konttiin on taitavan suunnittelun ansiosta saatu mahtumaan kaksi 90 cm vuodetta, vuodesohva, oleskelualueen ja täysin varustellun kylpyhuoneen FACE Stockholm -tuotteilla. Varusteluun sisältyy myös TV, langaton internet-yhteys ja ilmastointi.

Aamupala toimitetaan paikanpäälle ja sen saa nautiskella rauhassa omassa kontissa tai terassilla. Hotellihuoneen edessä on nimittäin terassi, jossa voi seurata kaupungin menoa tai nauttia maisemista, kontin sijoituspaikasta riippuen. Varustukseen kuuluu myös kaksi polkupyörää, joilla voi lähteä kiertelemään lähiympäristöön.

Mikäli kiinnostuit majoittumisesta Scandic To Go -hotellihuoneessa, voit tarkistaa varaustiedot ja varata Scandic To Go -hotellihuoneen omaan käyttöösi Scandicin nettisivuilta: http://www.scandichotels.fi/to-go/Varaa-Scandic-To-Go/ Scandic To Go on ollut kovin suosittu, eikä vapaita öitä ole kovin montaa enää jäljellä. Kannataa muuten tsekata myös Ruotsin, Norjan ja Tanskan varaukset, jos pidempi reissu houkuttelee. Meitä houkuttelisi tänä kesänä Tanskan matka…

Meidän perheelle tarjoutui tämän blogiyhteistyön myötä mahdollisuus viettää yö Scandic To Go:ssa Savonlinnassa ja myöhemmin tulenkin vielä raportoimaan miten reissu meni (ja on sitten teillekin luvassa jotain kivaa ;)). Odotukset ovat korkealla! Innolla odotan millaiseen ympäristöön hotellihuone onkaan viety – Savonlinnan Riihisaari ei ole minulle ennestään tuttu paikka. Jalkaudumme sitten myös kiertelemään Savonlinnan ympäristössä, joten kaikenlaiset menovinkit sieltä suunnalta ovat tervetulleita.

P.S. Scandicilla on käynnissä myös kesätarjous normaalista hotelliyöpymisestä. Koodilla FG2 saat 20% alennusta hotelliyöstä mistä tahansa Scandicin 230 hotellista 7 eri maassa. Tarjous on voimassa 16.8.2015 saakka ja varaamaan pääset Scandicin nettisivulta.

Kaupallisessa yhteistyössä:

Scandic_Logo

Kommentit (14)

 1. Tuulia

  Tervetuloa Savonlinnaan..pääsette ihanaan ympäristöön Olavinlinnan kupeeseen. Olavinlinnassa kannattaa käydä kierroksella. Torilla teidän täytyy tietenkin käydä lörtsy-kahveilla, myös Casinon saarella (Kalliolinna) on ihanassa ympäristössä kahvila, josta saa täytettyjä lettuja ym. Höyrylaiva tms. risteilyllä näkee Savonlinnan eri perspektiivistä.. Hmm, mitähän muuta..

  • suvi m

   Kiitos vinkeistä! 🙂 Siellähän on vaikka mitä tekemistä! Saa nähdä mitä kaikkea ehditäänkään tehdä…Olavinlinnassa haluaisin minäkin vierailla. 🙂

 2. Sanna

  Savonlinna on ihana kesäkaupunki 🙂 Hyviä vinkkejä olet saanut ja koska Savonlinna on todella kompaktikokoinen kaupunki, onnistuu kaikissa luetelluissa (poissulkien Kesämaan) paikoissa käyminen ihan vaan kävellen. Ihanaa lomaa teille ja postauksia odotetaan täälläkin innolla 🙂

  • suvi m

   Onpa hyvä kuulla! 🙂 Täällä ollaan jo innokkaana lähtökuopissa… 😀

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *