Blogit
Valkoinen Harmaja

Ruskea tulee taas

Mustavalkoisuus ja eri harmaan sävyt ovat hallinneet sisustustrendejä viime vuodet, mutta pikkuhiljaa värit ovat palaamassa takaisin trendien huipulle. Tämä on ollut nähtävissä jo tummansinisen ja -vihreän sävyjen uudessa suosiossa, mutta oletteko valmiita seuraavaan hittiväriin? Se on ruskea.

Habitaren jälkeen minulle tuli sellainen olo, että pitäisi maalata lisää seiniä kotona. Olohuoneen kalkkimaaliseinän uudistamista olen miettinyt jo pitkään, mutta nyt olen alkanut miettiä myös ruokailutilan pitkän seinän maalaamista. Sävy voisi ehkä olla jokin ruskeaan taittava. Tuleeko maitokahvi takaisin?

310816_1_lady-pure-color-10683-cashmere-lady-perfection-9918-klassisk-hvit-1

kostaboda_960x960

310816_5_lady-pure-color-2995-dusty-red-krakk-i-lady-supreme-finish-halvblank-2782-deco-pink-900x1201

muuto_loom-tangerine_fibre-chair_mid

ruskeaa_sisustukseen

Ehkä ennen maalisutiin tarttumista sulattelen vielä kuitenkin hetkisen tätä sisustustrendiä ja tuon ruskeaa pieninä ripauksina omaan kotiin. Uuden maton hankimme jo olohuoneeseen ja sen lisäksi ruskeaa löytyy koristetyynyistä, nahkarahista, kynttilöistä ja muista sisustamisen oheistuotteista.

Miltä sinusta tuntuu – tekeekö mieli tuoda taas ruskeita sävyjä omaan kotiin?


Translation: After a period of graphic, monochromatic decoration, colours are back! First came blue and green shades and now it is time for brown. First maybe just a small dose in interior accessories and maybe later in walls and furniture.

Photos: Jotun / Kosta Boda / Jotun / Muuto / my collage

Kommentit (37)

 1. Tuuli

  Hämmästyttävää kyllä, hyvältä näyttää. Erityisesti konjakinvärinen nahka. Tuo Adean tuoli on ihan mieleton.

  • suvi m

   Minustakin tuo Adean tuoli on niin upea! Konjakinvärinen nahka patinoituukin tosi kauniisti.

 2. Marjukka

  Ruskea väri aivan tummana menettelee mutta muutoin en omaan kotiini kelpuuttaisi.Toki vaatteissa sopii mainiosti, omistan ruskeanahkaisen olkalaukun.

  • suvi m

   Minusta nahka materiaalina on ajaton valinta. Ruskea nahka näyttää hyvältä vuodesta toiseen – välillä sitä vaan näkee vähemmän ja välillä enemmän.

 3. Kielo

  Onneksi uudella kierroksella värit ovat yleensä hiukan eri sävyjä kuin aiemmalla. Lisäksi niitä yhdistellään eri tavoin niin vaikutelma on taas uusi ja freesi. Ruskeaa ei henkilökohtaisesti ole ollut ikävä, mutta musta-valko-harmaa on ollut niin pitkään pinnalla, että jotain vaihtelua jo kaipaa.

  • suvi m

   Niinpä, kuten ylempänä totesin, trendit palaavat aina pikkuisen muuneltuina takaisin. Onneksi. 🙂

 4. Seuraavaksi sisustellaan viininpunaisella – Meillä Kotona -blogit

  […] tummansiniseen ja vihreään. Tänä syksynä ruskea on noussut vahvaksi trendiksi (”Ruskea tulee taas”). Sen parina näkyy nyt tosi paljon myös viininpunaista, burgundya. Vai johtuuko viininpunaisen […]

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *