Blogit
Valkoinen Harmaja

Rento petaus

viivi_sangylla

makkari

kisut_makkarissa

mh_kisut

viivi_ja_pehmis

viivi_mh

Ennen synttärijuhlia piti napsaista muutama kuva meidän makuuhuoneesta, kun kisut nukkuivat niin nätisti sängyn päällä. Ja meidän sänky oli pedattu, heh. 😉 Emme yleensä käytä päiväpeitettä arkena ollenkaan, vaan petaan sängyn asettelemalla peitot ja tyynyt nätisti. Sellaisia makkarikuvia on täällä blogissakin useinmiten näkynyt. Nyt laitoin sitten pitkästä aikaa tämän valkoisen päiväpeitteen. Jätin petauksen kuitenkin rennoksi jättämällä tyynyt näkyviin ja asettelemalla ne kuten arkenakin. Pari koristetyynyä sentään lisäsin, sekä mummoni virkkaaman viltin.

Niinkuin olen monesti jo todennutkin, pidän enemmän rennosta petauksesta kuin särmästä hotellimaisesta asettelusta. Minusta muhkean rennosti pedattu sänky on niin kutsuva! Ja pellavalakanathan saavat olla vähän rutussa. 😉 Nyt käperrynkin peiton alle selaamaan blogeja, katsomaan tv:tä ja ennenkaikkea rentoutumaan ennen alkavaa työviikkoa.

Rentouttavaa sunnuntai-iltaa teillekin!

Translation: Our cats on the bed without fighting. I usually make the bed quite casually, without a bedcover. We had our daugther’s birthday party on Saturday, so I threw a bedcover on the bed, and that’s some news. 😉 I love relaxed look in the bedroom instead on sharp, hotel-type beddings.

Kommentit (14)

 1. Pieni lintu

  Muhevan näköinen peti. 🙂

  • suvi m

   🙂 Lämpimiin peittoihin on ihana pujahtaa. Ja kisut kainaloon. 🙂

 2. Riikka – Hunajaista

  Iskee kissikuume kun teidän karvapalleroita katselee <3

  • suvi m

   Kissat on niin söpöjä! Minullekin iskee kisukuume, kun pääsen leikittämään pikkukissoja. 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *