Blogit
Valkoinen Harmaja

Pyöreä peili

Meidän saunatuvan kylpyhuoneesta on puuttunut peili sen valmistumisesta saakka. Niinpä ajattelimme hommata sinne vihdoin peilin Ikeasta, kun olimme sinne kerran menossa. Aikomuksena oli ostaa sellainen fasettihiottu pyöreä peili, joka meillä on ollut joskus edellisessä kodissakin. Nyt Ikeaan oli kuitenkin tullut Grundtal-peilejä, joissa on trendikäs teräsreunus. Mankku tuumasi Grundtal-peilin olevan pikkuisen liian suuri saunatuvan vessaan, mutta minä näin jo mielessäni sille toisen sijoituspaikan jos peili osoittautuisi liian suureksi. Kotona asettelin peilin siihen kaavailemaani kakkospaikkaan ja siihen se saakin jäädä. Ja siitä päästiin yhteisymmärrykseen.

peili

pyorea_peili

peili_mh_ovi

peili_heijastus

ikea_grundtal

Peili heijastelee kivasti näkymiä vastapäiseltä seinältä ja ikkunoista. Makuuhuoneen pariovien toiselle puolelle (ruokailutilaan) on tulossa uusi tauluasetelma ja tämä peili tuokin siihen sitten kivaa kontrastia pyöreällä muodollaan. Nyt pitää vielä löytää se saunatuvan kylppärin peili…

Translation: I bought this Grundtal mirror from Ikea. The plan was to place it in our bathroom but I had something else in mind. The mirror was not the perfect size (it was a little too big) for the bathroom, but I think it looks perfect in our living room corner.

Kommentit (16)

 1. Lilja-Asunto 46

  Hyvältä näyttää. Heijastaa kivasti vastakkaista seinää. 🙂

  • suvi m

   Kiva kuulla! 🙂

 2. Mimosan kotona

  Peili on todella hyvä lisä olohuoneenne sisustukseen. Pari pyöreää peiliä löytyy omasta kodistanikin. http://mimosankotona.blogspot.fi/2014/10/kerro-kerro-kuvastin.html
  Olohuoneen peilin hankin niin ikään Ikealta ja olen ollut siihen erittäin tyytyväinen. Se on kuin yksi lisäikkuna, joka peilaa kivasti sisätiloja, antaa avaruutta sekä uusia ulottuvuuksia olohuoneeseen. Myös yläkerran aulatilan pyöreät pikkupeilit ovat olleet oivallinen sisustuselementti.

  • suvi m

   Peilit lisäävät kyllä avaruutta ja tuntuvat olevan kovin ajankohtainen sisustuselementti nyt. 🙂 Teillä onkin tosi nätit peilit.

 3. Sari H

  Peili on paikallaan napakymppi! Ja hieno kuva tuo missä taulut näkyvät!

  • suvi m

   Mukava kuulla! 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *