Blogit
Valkoinen Harmaja

Pihlajanmarjat

Sade on täällä ropissut kattoon viime päivät ja minä olen fiilistellyt näitä syksyisiä päiviä aivan hyvillä mielin. Kun viimeksi hankitut leikkokukat kuihtuivat, sujautin maljakkoon pihlajanmarjanoksia. Mankku kävi niitä minulle hakemassa sillä välin, kun siivosin. Pihlajanmarjaoksat ja kynttilät oikein korostavat syksyistä fiilistä – parempi se on nautiskella sadepäivistä kuin murehtia kesän loppumista.

pihlajanmarjat-1004

pihlajanmarjat-1157

pihlajanmarjat-1152

pihlajanmarjat-1144

pihlajanmarjat-1001

Olohuone odottelee vielä uutta mattoa (kun Asko Mixed matto muutti saunatupaan), mutta onhan minulla tämä tummanruskea Annon matto. Se on vain melkoisen epäkäytännöllinen, sillä tummassa matossa näkyy tosi helposti kaikki roskat ja lisäksi tämä matto on niin ohut, että se menee helposti ruttuun. Mutta uusi matto on siis jo tilattu, eikä se olekaan mikään niistä matoista, joita aiemmin esittelin ”Uusi matto olohuoneeseen?” postauksessa. Mutta kerronpa tuosta matosta sitten lisää, kun se kotiutuu meille.

Mukavaa viikkoa!


Translation: There’s no point in complaining that the summer is over; it is better to enjoy this time of the year. The sound of rain drops falling on the roof, rowan branches in a vase and lot’s of candles on the coffee table. Have a nice week!

Kommentit (14)

 1. Karin // Tunne tilat

  Onpa ihanan tunnelmallista.

  • suvi m

   Kiitos Karin! Ja ihana kuulla sinustakin! 🙂 Huippua, että bloggasit taas!

 2. Päivi H

  Ihanan näköistä! Onko tuo kirkas maljakko mistä? 🙂

 3. Mitä maljakkoon syksyllä? (osa 1) – Meillä Kotona -blogit

  […] Blog Awards -kimpustani. Alimmaisen kuvan laukat olen poiminut kesän lopussa meidän pihalta. Pihlajamarjanoksat (joista aiemmin kirjoittelin) ovat jo kuihtuneet niin, että vein ne […]

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *