Blogit
Valkoinen Harmaja

Pientä esimakua tulevasta: vierailu Kannustalo-tehtaalla

Kuten edellisessä postauksessa vihjaisin, kävimme tänään mielenkiintoisella vierailulla: pääsimme Kannustalon tehtaalle katsomaan oman kotimme elementtien valmistumista!

Vierailu oli erittäin mielenkiintoinen. Talomme oltiin otettu työn alle eilen, torstaina, ja tänä aamuna elementit tulivat jo valmiiksi! Onneksi ehdimme paikalle juuri ja juuri, ja pääsimme näkemään omat seinäelementtimme linjastolla.

Meitsi kävelee kohti meidän omia elementtejä…
Tässä elementissä on meidän teknisen tilan ovi sekä keittiön ja khh:n ikkuna
Tähän elementtiin tulee meidän pääulko-ovi ja kuvassa näkyvät ovea reunustavat ikkunat
Meidän olohuoneen ikkunat ovat yllä näkyvässä elementissä
Vanhempien makuuhuoneen elementti yllä
Saunarakennuksen elementtejä

Elementtien valmistus sujui erittäin ripeästi ja ammattitaitoisesti tehtaan sisätiloissa. Siellä meidän talo nyt odottaa kuivassa varastossa ensi viikon torstaihin saakka, kunnes se lähtee tulemaan kotitonttia kohti. Pian on talo jo pystyssä!

Kerron seuraavassa postauksessa tarkemmin elementin sekä kattotuolien valmistuksesta…

Sydämellinen kiitos Kannustalolle, että pääsimme vierailulle ja saimme käydä kurkkaamassa tulevaa kotiamme ensimmäistä kertaa!

Kommentit (10)

 1. Anonymous

  >Mitä järkeä laittaa isot ikkunat jos ei halua paljastella naapureille tekemisiään. Riippuen ikkunoiden suunnasta kai jotkut verhot tarvitaan? Täällä Espoossa näkee idioottimaista jätti-ikkunoita ja varmasti kivaa asua akvaariossa ainakin ulkopuolisten mielestä.

 2. RUMBO

  >Ei voi kun naureskella kun anonyymit taas vauhdissa.Tyylikästä Woodnotesin rullaverhoja olemme ainakin me laittamassa ikkunoihin emme mitään virityksiä ;D Emme ole menossa eurokankaaseen valitsemaan jotakin hirveää kangasta vai pitäskö oikein repästä… kukkaa vai pitsiä.

 3. Hanna

  >Hienot! On varmasti ollu tosi mahtavaa päästä katsomaan elementtejä.Tosi upeannnäköiset ikkunat.

 4. suvi m

  >RUMBO: minua vähän jänskätti aluksi ottaa ikkunat tummilla karmeilla, mutta nyt se alkaa tuntua hyvältä valinnalta (se oli siis miehen valinta). :)Anonyymi: jep, oli kyllä kiva käydä talotehtaalla. :)Tarkoitus ei ole tehdä verhovirityksiä, vaan kauniit laskosverhot ainakin osaan huoneista.Anonyymi: jokainen varmasti ratkaisee verho- ja ikkunajutut itselleen mieluisalla tavalla. Mielipiteitä on yhtä monia kuin ihmisiä.RUMBO: jep, osa kantaa huolta jopa toisten verhovalinnoista. ;)Hanna: oli kyllä oikein antoisa reissu. 🙂 Ja pian on talokin pystyssä, jeeeee!

 5. RUMBO

  >Meille oli alusta asti selvää että harmaat ral 7024 ikkunat tulee eikä valkoiset. Nyt odotellaan samanvärisiä harmaita sisäovia saapuvaksi. Harmaa on kyllä niin jees! Me maalasimme ruskean puurimotuksen ulkopuolelta myös 7024:lla ja talosta tuli niin tyylikkään näköinen.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *