Blogit
Valkoinen Harmaja

Perjantai-ilta

Täällä vietetään rauhallista perjantai-iltaa. Lapset syövät iltapalaa ja katsovat Hauskoja kotivideoita. Turun mummun ja papan kanssa juotiin juuri iltakahvit. Mankku tekee terassia vielä, kun ulkona näkee jotain. Kohta lapset menevät nukkumaan ja me katsomme varmaankin jonkin leffan. Huomenna täälläpäin on Venetsialaishulina ylimmillään ja raketit paukkuvat. Tänä iltana on vielä rauhallista.

Täällä oleskellaan 😉
Prinsessa hyppelee hakemaan siipiään
Mummun ja papan kanssa nautittiin munkkipossut ja katseltiin mummun tuomia valokuvia lapsuudestani
Kahvitauon jälkeen jatkui työt, mutta kohta isikin pääsee lepäämään
Mukavaa perjantai-iltaa!

Kommentit (30)

 1. suvi m

  >Päivi: Voi kuinka kiva kuulla! Minulle tuli hyvä mieli kommentistasi. 🙂

 2. Nessu

  >Oon samaa mieltä monen muun kanssa, että kiva nähdä kuvia kodista "käytössä". Ja ihan erilainen tunnelma on, kun kuvissa on lämmintä valoa. Ja ihanat kikkarat prinsessalla 🙂

 3. suvi m

  >Nessu: Kiitos mukavasta kommentista! 🙂 Olen jo raksavaiheessa täällä jo kertonutkin, että emme halunneet omaan kotiimme epäsuoraa valoa tai valkoisia lamppuja, sillä pidämme enemmän hehkulamppujen tyylisestä tunnelmasta – ei kovasta, kylmästä valosta. 🙂 Nyt iltojen hämärtyessä, tuo valinta korostuu entisestään.

 4. Anonymous

  >Heissan Suvi! Teillä on upea koti josta saa mukavasti inspiraatiota omaankin sisutukseen :-). Olisin kysynyt sohvastanne; osaatko sanoa, minkä kokoinen se on? Olemme itse harkitsemassa Adean Band -sohvan hankkimista, mutta moduuliratkaisun päättäminen aiheuttaa hankaluuksia… Sen pitäisi olla riittävän iso useamman ihmisen istuttavaksi, mutta ei koko olohuonetta täyttävä hirvitys.

 5. suvi m

  >Anonyymi: Kiitokset, kiva kuulla! :)Olen kirjoittanut oman postauksen tuosta sohvasta silloin, kun vasta harkitsimme sen ostamista. Siinä postauksessa on muistaakseni modulien mitatkin. Tässä linkki:http://valkoinenharmaja.blogspot.com/2011/02/band.htmlTuon koon pähkäileminen oli kyllä vaikeaa! Mutta ollaan oltu tosi tyytyväisiä ja on kiva, että modulit saa irti toisistaan, joten sohvien paikkaa voi vähän muunnellakin… 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *