Blogit
Valkoinen Harmaja

Pehmeyttä olohuoneeseen

Olen jo kauan haaveillut pastellinsävyisistä irtotyynyistä olohuoneeseen. Minulla on olohuoneessa edelleen nämä samat tyynyt kuin ennenkin, mutta nyt siellä on ennätyksellisen monta kasvia. Sohvapöydällä on herkän vaaleanpunaisia pioneita ja sivupöydälle nostin oliivipuun. Terassin oven läheisyydessä on vielä kookas viherkasvi, joka on vilahtanut aiemmin kuvissani. Kasvit tuovat pehmeyttä mustavalkoiseen olohuoneeseen ja pioneista saan juuri sen kaipaamani pastelliripauksen. Enää ei ole niin kova kiire saada uusia tyynynpäällisiä.

Minulle on saavutus, että oliivipuuni on vielä hengissä! Jokin uudistumisvaihe sillä on meneillään, kun se ravisuttaa kuivia lehtiä pois ja uusia kasvaa tilalle. Arvelin, että se viihtyisi paremmin tuossa ikkunan luona kuin keittiön kaapiston päällä, missä se oli aiemmin. Ulos en uskalla sitä viedä, sillä tomaatille ja basilikalleni kävi köpelösti, kun vein ne ulos.

Voi että nautin, kun saan hääräillä kotona rauhassa ja ottaa kuvia! Ei haittaa vaikka sataa.

Translation:
Nothing much has changed in our living room, except that there are a record number of plants there: an olive tree, peonies and one more indoor plant next to the terrace door (not showing in these pics). I’ve been looking for new pillow cases (in pastel colours) for a change, since I’ve had these black and white ones for so long. But now that the pink peonies bring the needed pastel shades to the living room, I no longer feel hurry to get new pillow cases. And I’m so happy that I’ve managed to keep my olive tree alive for so long.

Kommentit (26)

 1. Jussi

  Moi! Komee tuo teidän olkkarin lattia. Mitä laatua ja mistä? Neliöhintakin tietty kiinnostaa.

  • suvi m

   Lattia on valkoöljytty tammiparketti viisteillä (Paradoor). Hankittiin erikoisparketti.fi:stä. Hintaa en valitettavasti enää muista.

 2. Pirre

  Ihanat rullaverhot, ovatko mittatilaustyönä?

  • suvi m

   Kyllä, rullaverhot on hankittu paikallisesta kaihdinliikkeestä mittojen mukaan.

 3. Jonna

  Heippa!

  Kiitos ihanasta blogista! Olen seurannut sitä jo pitkään, mutten ole saanut kommentoitua aikaisemmin. 🙂

  Minua kiinnostaa tuo keltainen tyyny: mikä se on ja mistä?

  • suvi m

   Kiva, että rohkenit kommentoimaan. 🙂

   Keltainen tyyny on Johanna Gullichsenin suunnittelema ja olen hankkinut sen Sisustuksen Koodista, Turusta. Täällä tarkempaa tietoa:

   http://www.johannagullichsen.com/

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *