Blogit
Valkoinen Harmaja

Päivää, Mr. Perswall

Kävimme eilen K-raudassa hakemassa maalia pojan huoneen kattoon ja samalla silmiini osui uusi tapettikirja heidän kassallaan. Se oli Mr Perswall -nimisen (heh hehe) tapettifirman lastenmalliston kirja ja sieltä löytyi todella kivoja lastenhuoneen tapetteja. Eniten minua miellytti tämä Tall Wall-tapetti:

Meillähän ei ole lastenhuoneisiin tulossa tapettia ollenkaan, joten yksi soiro tuota ”pituusmittatapettia” sopisi lastenhuoneisiin kivasti ja siitä jäisi hieno muisto lasten kasvusta. Täytyisi vaan sitten häivyttää tapetin sauma jotenkin seinään… Aiomme kyllä varmaankin hankkia molempien huoneisiin tällaista.


kollaasin kuvat napattu Mr.Perswall:in nettisivuilta

Kommentit (6)

  1. suvi m

    >Sofia: Tuo tapettipala ei yllä ihan kattoon saakka, joten sitä ei jää yli. Käsittääkseni yhdessä rullassa on aina vain yksi pituusmitta. Tuo oli aika edullista, vain 39€/m2. Hanna: Eikös vain…? :)RUMBO: Juu, niin näytti olevan. Tosi kivoja juttuja. :)Violette: Tosiaan, hyvä vinkki! Kiitti! :)Anonyymi: Emme huomioineet lattiavalun aikaan parketin ja laatan paksuuseroa, sillä valinnat eivät siinä vaiheessa olleet 100% varmoja. Parketti on jonkin verran paksumpaa kuin laatta, joten jokin lista siihen väliin on pakko valitettavasti laittaa… 🙁 En haluaisi listoja oikein mihinkään…

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *