Blogit
Valkoinen Harmaja

Pääsiäistunnelmia

Täällä on vietetty letkeän leppoisia pääsiäispäiviä. Eteisen vaatehuoneen fiksaus saatiin valmiiksi ja päätettiin, että siirretään se makuuhuoneen maalaus toiseen kertaan. Nyt nautitaan vapaapäivistä.

tipunen

varvut

paasiaismunat

sivupoyta

paasiaisaskarteluita

noita

tipu_keittiossa

tulppaanit

Ollaan siis vain syöty hyvin, nähty sukulaisia ja ystäviä ja puuhasteltu lasten kanssa. Äsken leiriydyttiin koko perhe meidän sänkyyn ja katsottiin Yksin kotona 2. Loppupäivä taitaa mennä hyvin samanlaisissa merkeissä. Huomenna voisi sitten siivota pääsiäisen pois ja valmistautua arkeen. Huomenna voisin myös kirjoitella tarkemmin mitä siellä eteisen vaatehuoneessa tehtiin.

Rentouttavia vapaapäiviä!

Translation: Just relaxing Easter hoilidays…

Kommentit (2)

 1. SatuK84

  Ihania pääsiäiskuvia 🙂
  Huomasin tuossa toiseksi viimeisessä kuvassa jonkun keittimen, onko se induktiotasolle soveltuva vedenkeitin? Olen etsinyt sellaista (kaunista) jo jonkin aikaa ja tuo olisi täydellinen! Mikä merkki/malli mahtaa olla kyseessä?

  • suvi m

   Juu, se on meidän vanha Hackmannin Flirt-kannu, jonka jo luulin menneen rikki:

   http://divaaniblogit.fi/valkoinenharmaja/2014/03/13/etsintakuulutus-flirt-kannu/

   Kannu jäi huomaamatta kiehumaan liedelle liian pitkäksi aikaa ja pohja meni kuperaksi. Mutta kun siivosin keittiönkaappeja taannoin, huomasin että pohja olikin suoristunut (kun kannu oli tarpeeksi kai jäähtynyt) ja se toimiikin taas. Näiden kannujen valmistus on valitettavasti lopetettu. :/

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *