Blogit
Valkoinen Harmaja

Pääsiäiskukat nätteihin pusseihin

Tänään olen laittanut pääsiäistunnelmaa kotiin. Maalattiin tytön kanssa pääsiäismunia ja käytiin ostamassa narsisseja ja muita kukkasia. Narsissit meinaan laittaa ulos terassille, mutta perunanarsissin jätän sisälle. En löytänyt sopivia ruukkuja narsisseille, mutta keksin oivan kikan miten ruman muoviruukun saa piiloon… perunanarsissi narsissit_hyllyssa_pysty narssit_hyllylla

TEE-SE-ITSE: Nätti suoja muoviruukuille

Peitin muoviruukut mustilla serveteillä, joita löysin kaapin perältä. Avasin servetin ja laitoin ruukun sen päälle. Sitten nostelin servetin reunat ruukun ympärille. Väkerryksestä tulee pussimaisempi jos ei kinnaa servettiä ihan tiukasti ruukun ympärille. Narua meillä ei ollut, joten sidoin ruukut niinillä (jota on aikoinaan jäänyt hääaskarteluista, eli 11 vuotta sitten… ;)). Servetin sijaan voi käyttää myös esim. silkki- tai lahjapaperia kuten olen joskus joulukukille tehnyt.

Ja tuon pääsiäismunan koristelin vain niin, että roiskuttelin pensselistä mustaa vesiväriä summittaisesti kananmunankuoren päälle. Eipä vaikeaa ole sekään.

Translation: I started preparing for Easter. I painted some eggs together with my daugher. I also went to get some easter flowers, but I had could not find suitable pots for them. So I just wrapped black napkins over the plastic pots and attached them with string. The ”love” paper bag I bought yesterday from a flower shop.

Kommentit (13)

  1. I May Say

    Mä käytän voipaperia/leivinpaperia. Se on vahvempaa kuin silkkipaperia, eikä tarvitse lähteä hakemaan erikoisliikkeistä. Yleensä rypistän sen, jotta se ois oikein ”raffia”.

    • suvi m

      Se onkin hyvä idis! Pitää itsekin kokeilla jossain vaiheessa. 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *