Blogit
Valkoinen Harmaja

Muccoden tekstiilit sisustavat koko kodin

Muistatte varmaan viikon takaisen postaukseni riisutusta kodista, kun olin poistanut kaikki ylimääräiset tekstiilit, taulut, kukkaset ja asetelmat meidän kodista. No, viikonloppuna kodin ilme muuttui totaalisesti, kun pääsin blogiyhteistyön merkeissä stailaamaan kotimme kotimaisen Muccoden tekstiileillä.

Muccode on tamperelainen perheyritys, jonka intohimona ovat kauniit ja kestävät materiaalit, värit ja muodot. Tuotevalikoima koostuu tällä hetkellä erilaisista koristetyynyistä ja säilytyskoreista, jotka valmistetaan käsityönä. Huolella valitut materiaalit kestävät käyttöä ja pesua. Useimmat tuotteet valmistetaan luonnonmateriaaleista ja kädenjälki on laadukasta ja viimeisteltyä. Useassa koristetyynyssä on myös oma jujunsa: eri sävyinen tere tai käänneltävyys, niin että tyyny on eri värinen toiselta puolelta. Kaikki malliston sävyt sopivat kauniisti toisiinsa, joten niitä on helppo yhdistellä.

Lähdin toteuttamaan erilaista ilmettä kotimme makuuhuoneeseen, olohuoneeseen, lastenhuoneisiin sekä saunatupaan. Yhdistelin erilaisia materiaaleja ja sävyjä toisiinsa: pellavaa, satiinia ja samettia sekä kauniisti yhteensointuvia vihreän ja sinisen sävyjä. Kuvia on valtavasti, mutta postauksen lopussa on tietysti luvassa myös arvonta.

Muccode makuuhuoneessa

muccode_vedenvihreat

muccode_vihreatmh

muccode_vedenvirh_lahi

muccode_mhtekstiilit

muccode_vihr_verho

muccode_mhovi

Ihastuin todella paljon tähän vedenvihreään värimaailmaan! Makuuhuoneeseemme syntyi ihan erilainen, hotellimainen fiilis ylellisten ja laadukkaiden tekstiilien ansiosta. Kokosin sängylle hennon vihreän väristen tyynyjen pariksi valkoisen ja beigen värisiä koristetyynyjä. Tässäkin tyynyasetelmassa on yhdistetty sametti-, satiini- ja pellavatyynyjä. Suorakaiteen muotoinen tyyny (koko 35×70 cm) viimeistelee kokonaisuuden. Eron huomaa, kun katsoo kuvia, joissa sitä ei ole. Luulenpa, että minun on kotiutettava tuollainen suorakaiteen muotoinen tyyny!

Itseasiassa, aluksi stailasin makuuhuoneen ruskean sävyisillä tyynyillä. Ylemmän kuvasarjan vihreäsävyisten tyynyjen tilalla on seuraavissa kuvissa erilaiset ruskean sävyiset koristetyynyt. Nekin sopivat oikein nätisti makuuhuoneeseemme. Uudenlaista ilmettä tuo myös silkkiverho, joka meillä on yleensä vedettynä huoneen toiseen reunaan, oven taakse. Nyt vedin verhon sängynviereen, jolloin ylellinen ilme korostuu entisestään.

muccode_ruskeat

muccode_ruskeat_mh

muccode_ruskeat2

muccode_ruskeat_lahelt

muccode_nojatuoli

Nojatuolinurkkaukseen asettelin yhden ruskean sävyisen samettityynyn, jossa on kauniit vedenvihreät tereet. Tyyny sointuu hyvin yhteen viereisen taulun sekä makuuhuoneen näkymän kanssa. Makuuhuoneen tyynyjen vedenvihreät sävyt toistuvat ruskean tyynyn tereessä. Nojatuolinurkkauksesta voimmekin siirtyä oikealle, eli meidän ruokailutilaan.

Muccode-säilytyskorit ruokailutilassa

Muccoden valikoimaan sisältyy koristetyynyjen lisäksi erikokoisia säilytyskoreja. Säilytyskorit ovat todella monikäyttöisiä; keittiössä ne sopivat esimerkiksi leipien, servettien ja hedelmien säilytykseen. S- ja M-koon materiaali on tiivistä ja konepesun kestävää puuvillaa. XL-koot ovat paksua, pehmeää pellavan ja puuvillan sekoitusta. Korit ovat vesipestäviä ja kaikki säilytyskorit ovat esikutistettu.

muccode_sailytyskorit

muccode_sailytyskorit2

Muutaman askeleen päässä ruokailutilasta sijaitsee olohuoneemme, joten kurkataanpas seuraavaksi mitä tein siellä.

Muccode olohuoneessa

Sinisen ennustetaan olevan seuraava vahva trendiväri. Koska sain mahdollisuuden stailata kotimme lainatuotteilla, en malttanut olla kokeilematta sinisävyistä ilmettä olohuoneeseen. Yhdistin sinisävyiseen sametti- ja satiinityynyyn yhden valkoisen samettityynyn raikastamaan ilmettä. Tykästyin tähän tyyny-yhdistelmään kovasti!

muccode_siniset2

muccode_ihanat_siniset

muccode_siniset_oh

muccode_siniset_eames

Sininen, pellavainen säilytyskori sopii kauniisti yhteen satiinisten ja samettisten tyynyjen kanssa. Säilytyskori on kätevä myös olohuoneessa, sillä siihen on helppo sujauttaa esim. käsityövälineet (lankakerät yms).

Sohvaryhmän toisessa päädyssä päätin toistaa makuuhuoneen kaunista vedenvihreää sävyä, joten sommittelin sohvan toiseen päähän vedenvihreän sävyisiä koristetyynyjä.

muccode_olohuone

muccode_oh

muccode_sohvanurkka

muccode_sohvalla

Siirrytään sitten pikkukylpyhuoneen kautta lastenhuoneisiin…

Muccode-säilytyskorit wc-kylpyhuoneessa

muccode_kph

Muccoden S-koon säilytyskorit ovat sopivia erilaiseen piensäilytykseen myös kylpyhuoneessa. Koriin sujahtaa helposti erilaiset hiuslenkit, pinnit ja harjat. Näin jälkikäteen tuli vielä mieleen, että suuremman koon säilytyskori sopisi hyvin myös wc-paperirullien säilytykseen. Korissa extrarullat olisivat kauniisti saatavilla.

Muccode lastenhuoneissa

Lastenhuoneissa Muccoden säilytyskorit ovat erityisen käteviä, sillä pientenkin lasten on helppo kerätä itse lelut koreihin. XL-koon koreihin mahtuvat hyvin erilaiset pehmolelut, kun taas S-koon säilytyskorit ovat mitä omiaan esimerkiksi pikkutyttöjen suosikkileluille: Polly Pocketeille ja muille pienille hahmoille ja niiden tavaroille.

muccode_pojanhuone

muccode_pojanhuone2

Meidän tytär ihastui heti Muccoden vaaleanpunaisiin tekstiileihin, joten pitihän minun stailata hänen huoneensa perinteisesti vaaleanpunaisella. Tyynyrykelmän ansiosta tyttären sänky muuttuu päivällä sohvaksi, kun pehmeisiin tyynyihin on mukava nojailla.

muccode_tytonhuone

muccode_pinkit

Muccode saunatuvalla

Siirrytäänpäs seuraavaksi meidän saunatuvalle, joka koki tämän blogiyhteistyön myötä tarpeellisen muutoksen. Saunatuvan sisustus oli jäänyt nimittäin vähän heitteille viimeisen lattiaremontin jäljiltä, joten nyt oli kiva saada sinne vihdoin kaunista ilmettä aikaan. Saunatuvan stailasin Muccoden pellavaisilla uutuustekstiileillä, jotka tuovat kaivattua pehmeyttä nyt tummemmaksi muuttuneeseen tilaan.

muccode_saunatupa

muccode_pellavat

muccode_saunatupa2

muccode_saunatupa3

muccode_sailytyskorit_string

muccode_saunatupa4

muccode_saunatupa6

Muccoden säilytyskorit sijoittelin saunatuvalla String-hyllyyn. Saunatupaamme sopii kauniisti myös Muccoden pyöreä lattiatyyny. Tyynyssä on kätevä kantokahva, josta sen voi nostaa roikkumaan seinälle silloin, kun ylimääräisiä istumapaikkoja ei tarvita. Lattiatyynyistähän voisi vaikka tehdä asetelman seinälle, jolloin ne toimisivat omana sisustuselementtinään silloinkin, kun niitä ei käytetä…

MUCCODE-ARVONTA

Ja tadaa, toivottavasti olet viihtynyt matkassa tämän postauksen ajan, sillä nyt on luvassa loppuhuipennus! Eli arvonta. Tällä kertaa saan arpoa kaksi palkintoa: Muccoden vapaavalintaisen koristetyynyn (lukuunottamatta pellavaruutuja ja lattiatyynyä) sekä säilytyskorin. Eli arvon kaksi voittajaa: toinen saa tyynyn ja toinen korin.

muccode_palkinto

Näin osallistut arvontaan:
Kommentoi tähän postaukseen vastaamalla kysymykseen:

Minkä huoneen stailaus oli sinun mielestäsi kivoin?

Muista täyttää kommenttilomakkeen sähköpostikenttä, jotta tavoitamme sinut mikäli arpaonni suosii juuri sinua.
Sähköpostiosoitteita ei julkaista mikäli osoite on kirjoitettu sille varattuun kenttään.

Kilpailuun on mahdollista osallistua pe 14.3.2014 klo 23.59 saakka.

EDIT: Arvonta-aika on umpeutunut. Voittajat julkistetaan pian.


Palkinnoksi arvotaan:

 • 1 kpl Muccode-koristetyynyä (sisältää sisätyynyn, joka on kierrätettyä ecosoft-vanua), jonka voittaja saa vapaasti valita (lukuunottamatta pellavaruututyynyjä ja lattiatyynyjä)
 • 1 kpl Muccode-säilytyskoria S- tai M-koossa

ARPAONNEA!

Muccoden tuotteita voi ostaa heidän omasta verkkokaupastaan osoitteesta www.muccode.fi. Suomalaisen Muccoden ainoana tavoiteena on olla ylpeitä omista tuotteista ja valmistaa ne käsityönä, tinkimättä laadusta tai ajasta.

BlogiyhteistyoYhteistyössä:

muccode_logo copy

Translation: My styling with textiles sponsored by Muccode.

Kommentit (408)

 1. Ultsi

  Makuuhuone eiku saunatupa eiku…
  onpas vaikea päättää silmiähivelevän kauniista stailauksista-
  Makuuhuone voittoon!

 2. Maikki

  Saunatupa mieleisin!

 3. Riikkamaria

  Makuuhuone oli paras

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *