Blogit
Valkoinen Harmaja

HAY hack

Valkoista Harmajaa Facebookissa ja Instagramissa seuraavat saattasivatkin jo huomata, että teimme pienen reissun Tampereelle. Lähdimme matkaan Mankun kanssa kahdestaan ja tarkoituksena oli käydä Ikeassa ja rentoutua hotellissa. Ikeasta lähdimme hakemaan uutta sijauspatjaa, peiliä saunatuvan kylppäriin sekä säilytyslokeroita vessan laatikoihin.

Myös Bauhaus oli kohteena, sillä halusin käydä katsomassa heidän marmorivalikoimaa. Carrara-marmoria ei Bauhausista enää löytynyt, sillä se oli poistettu valikoimasta ja viimeiset erät oli myyty juuri edeltävällä viikolla. Harmi! Mutta onneksi meillä kävi tuuri ja kotimatkan varrelta löysimmekin marmorilevyt meidän Tray-pöytiin. Olimme siirtäneet toisen Tray-pöydistä olohuoneesta makkariin betonipöydän tieltä, enkä malttanut enää odottaa vaan heti tänä aamuna oli kuvattava tuo tuunattu pöytä!

hay_marmorikansi

marmorikansi

marble_table

hay_tray_marmori

leinikit

hay_tray_table_marble

hay_tray_marble

round_vases

Kun ajoimme Tampereelle päin, huomasimme tien varressa erään kiviliikkeen (Kivilähde, Ylöjärvellä) ja paluumatkalla päätimme käydä kysymässä sattuisiko heillä olemaan carrara-marmoria. Sitä löytyi juuri sopiva jämäpala ja he leikkasivat meille siitä Tray-pöytiin sopivat 60×60 cm palat odottaessamme. Reunat jätettiin hiomatta, sillä siinä kohtaa päätimme säästää (hiominen olisi maksanut saman verran kuin itse marmorilevy). Yhden kannen hinnaksi tuli 150 euroa, joka on minusta kohtuullinen hinta siihen nähden mitä olin selvitellyt. Olen aivan haltioissani näistä pöydistä, enkä malta odottaa että saadaan koti siivottua ja pöydät olohuoneeseen!

Ja entäs nuo vaasit? Yksi tavoitteeni reissulla oli käydä Hemtexissä ostamassa ”Edited by Plaza Interiör” -sarjan pyöreä maljakko ja kuten kuvista näkyy, sellainen myös löytyi hennon lilahtavassa sävyssä. Nuo kaksi pienempää pyöreä vaasia puolestaan löytyi H&M Home alehyllystä, euron kappalehintaan.

Ja entäs se Ikea…? No, sieltä lähti sitten mukaan jotain muuta kuin sijauspatja. Peilikin löysi toisen paikan, jonka jo Instagramiin kuvailinkin. Aina kaikki ei mene ihan suunnitelmien mukaan… Onneksi. 🙂

Translation: I hacked my HAY ”Tray” tables and bought a marble cover for them both. Here’s one of them in our bedroom as a bed-side-table, but I plan to place them both in our living room as soon has I have cleaned the house. The vases are also new (small ones from H&M Home and the bigger one from Hemtex).

Kommentit (29)

 1. Nimetön

  Hieno on. Mutta mitä teidän seinälle on tapahtunut sähköpistokkeiden vieressä?

  • suvi m

   Seinä on kolhiintunut, kun isäntä jättää farkkunsa tuohon sängyn viereen ja vyön solki kolhii seinää.. 😀

 2. Marja

  Mietin hay taru pöytien ja marmorin yhdistämistä yöpöytiä hankkiessa. Marmorin suloisen hinnan vuoksi jäi kuitenkin toteuttamatta. Onneksi löysin kivat marmoriyöpöydät, päädyin Asplundin tati-pöytiin. Ne on valtavan kauniit ja niihin ei kyllästy varmaan koskaan. Pöydät on varmasti kivat tiedän olohuoneessa( ;

  • suvi m

   Asplundin Tati-pöydät ovat tosi kauniit! Hyvä valinta! 🙂

 3. Karin // Tunne tilat

  Mahtavaa kun löysitte! Pöytä näyttää nimittäin tosi hyvältä marmorikannen kanssa!

  • suvi m

   Juu, tämän marmorikannen kanssa kävi kyllä tuuri. 🙂

 4. Nalle

  Täydelliset pöydät!

  • suvi m

   Mukava kuulla, että tykkäät. 🙂

 5. Tiina

  Todella hyvä idea ja ompas hyvännäköiset! Pysyykö tuo levy tukevasti tuossa päällä? Mietin itse, että tuunaisin vastaavanlaisesti sohvapöytämme, mutta mietityttää onko turvallinen lapsiperheessä.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *