Blogit
Valkoinen Harmaja

Marmoria modernisti

Marmoria Helena Karihtalan suunnitteleman Harmajan keittiössä
Marmoria kylpyhuoneessa

Laattavalikoimia selatessa on meidän molempien silmät kiinnittyneet yllättäen marmoriin. Se viehättää jollain tavalla! Vaikka marmorissa on vähän 80-luvun fiilistä, voi se näyttää todella kauniilta ja modernilta oikealla tavalla yhdistettynä. Olisi kiva saada ripaus marmoria jonnekin…

kuvat: Kannustalo ja Trendenser

Kommentit (10)

 1. Malia

  >Mulla oli edellisessä asunnossa kylppärin taso valkoista marmoria, alakaapisto oli tammea ja seinät valkoiset. Marmori toi hienosti viileää eleganssia puuhun. En kokenut sitä erityisen hankalaksi pitää puhtaana, mutta toki jostain rasvaisesta saattoi jäädä siihen tahra (imeytyi vähän kiveen), mutta jostain syystä nuo tahrat aina kului ajan kanssa pois. Voihan marmoria suojata, mutta itse en tehnyt sitä.Mutta keittiöntasona marmori olisi todella kaunis.

 2. suvi m

  >Rachel: Luulenpa, että marmori voisi tehdä comebackin… 😉 Olisi kyllä kiva nähdä kuvia teidän kylppäristä, niin kuin Violette tuossa totesi. :)Violette: Voi tutulta kuulostaa, minäkin mietin vielä päivittäin sen meidän saunarakennuksen kylpyhuoneen laattoja. *huokaus* Kun ehtis jossain vaiheessa laattakaupoille Turkuun, kun siellä on paljon paremmat valikoimat… Tsemppiä!!!Gloria: Teidän takka kuulostaa oikein kauniilta. En minäkään pidä graniitista keittiössä. Ja olen samaa mieltä tuosta maltillisesta käytöstäkin. :)Anonyymi: hmmm…nyt kun mainitsit, niin muistan kuulleeni samaa…Malia: Niinpäs olikin teillä marmoria! Ja eikös teillä ollut sitä jonkun asunnon keittiössäkin…? Meillä taitaa nyt jäädä marmorit väliin, kun en varmaan uskaltaisi sitä kylppäriin laittaa niin paljon…vaikka voisi olla kyllä hieno!

 3. Anonymous

  >Minulla on kylppärin tasona marmoria ja siihen on jäänyt pelkästä seisovasta vedestä (hammasharjamukin alla) tahroja, joita ainakaan itse en ole saanut millään pois. Keittiön tasoksi en sitä juuri tahraherkkyyden vuoksi laittaisi, niin kaunista kun esim. tuo Carraran marmorikin on.

 4. suvi m

  >Anonyymi: Juu, ei taida tuo marmori ihna kaikista käytännöllisin valinta olla…

 5. Inspiraatiota sunnuntaipäivään | Valkoinen Harmaja

  […] Nyt harmittaa entistä enemmän, ettemme valinneet sitä omaan kotiin, vaikka rakennusaikana siitä haaveilin. Mutta sain yhden idean, kuinka saisimme pikkuisen marmoria omaan kotiin! Mankun pitäisi vaan […]

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *