Blogit
Valkoinen Harmaja

Makuuhuoneen pienet muutokset

Makuuhuoneemme on pinnoiltaan valkoinen. Mietimme raksavaiheen alussa, että olisimme laittaneet päätyseinään tapettia tai että olisimme maalanneet sen harmaaksi. Lopulta kuitenkin päädyimme siihen, että jätämme huoneen ihan valkoiseksi. Huoneen tunnelma muuttuu kuitenkin pienellä vaivalla: vaihtamalla sängyn tekstiilejä. Eilen testailin eri vaihtoehtoja.

Lähtötilanteessa kaikki on valkoista:

Pidän eniten valkoisista lakanoista. Petaan sängyn yleensä rentoon tyyliin, en hotellimaisen säntillisesti. Kun tähän valkoiseen lisätään pelkät värikkäät tyynyt, syntyy viimeistellympi petaus:

Mummon virkkaaman peitteen lisäys muuten valkoiseen petaukseen antaa lämminhenkistä ja kodikasta ilmettä:

En ole muuton jälkeen vielä laittanut sänkyyn helmalakanaa, sillä ihastuin taannoin Lotta Agatonin stailauksiin, joissa hän oli jättänyt sängyn rungon ruudut näkyviin (kirjoittelin siitä täällä). Seuraavassa petauksessa annoin ruutujen näkyä ja laitoin sängylle deniminsinisen Hemtexin päiväpeitteen ja ikivanhan jenkkityynyn:

Kaapista löytyy myös siskolta saatu Lexingtonin marjapuuron värinen päiväpeite. Yhdistin siihen Linumin raitatyynyn sekä Kenzon kankaasta ompelemani putkityynyn:

Lopuksi piti vielä testata mustavalkoista värimaailmaan olohuoneen puolelta lainattujen tyynyjen ja torkkupeiton avulla:

Samaa ideaa voisi testata jossain vaiheessa myös olohuoneen puolella…

Kommentit (12)

  1. Hanilo

    >Tosi havainnollistava postaus! tässä sitä huomaa, kuinka vähällä saa ihan erilaisen yleisilmeen. 🙂

  2. suvi m

    >Kaveri: Aivan! Tosi kätevä tapa muuttaa vähän sisustusta. :)Hanilo: Mukava kuulla. 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *