Blogit
Valkoinen Harmaja

Love stories

Ellos-kampanja jatkuu tällä viikolla ”Love stories” -teemalla. Tein tästä tyylistä vähän oman versioni, pikkuisen modernimmalla otteella kuin Elloksen omissa promokuvissa; näin se istuu paremmin kotini ja blogini sekä luultavasti teidän lukijoidenkin sisustustyyliin. Halusin tietysti säilyttää poiminnoissa romanttisen otteen ja ajatuksen teeman mukaisesti.

EllosLoveStories

1. Sunshine-keittiöpyyhe / 2. Gabbi-tyynynpäällinen / 3. Fluff-kattovalaisin / 4. Vera-purkit / 5. Sohvapöytä / 6. Lämpökynttilälyhty / 7. ”Love is the new black” tyynynpäällinen / 8. Korituoli / 9. Himla-villamatto / 10. Dani-taustatapetti / 11. Jonna-kylpypyyhkeet 2 kpl

Pidän eri tyylien yhdistelystä. Minusta moderniin tyyliin voi hyvin yhdistää jotain tyypillisesti romanttiseen sisustustyyliin miellettyjä elementtejä. Kokoamani kollaasi kitetyttää ”Love Stories” teeman muhkeissa tekstiileissä (villamatoissa ja fiiliskuvien pehmeissä torkkupeitoissa), sitattitekstiileissä ja tapetissa (tapetin tekstin voit lukea täältä), ja valitsemani huonekalut sopivat pehmeään, mutta myös rosoiseen tyyliin. Elloksen promokuvissa ”Love Stories” teemaan on poimittu herkkää pitsiä ja pastellin sävyjä:

lovestories

Ja varmasti arvasitkin jo, että nyt sinulla on mahdollisuus voittaa Elloksen ”Love stories” -tuotepaketti. ”Love stories” -arvontapakettiin valitsin arvottavaksi teemaan sopivan Inez-lakanasetin (kahdelle hengelle), koristetyynyn, upean muhkean torkkupeiton, sekä romanttisia tuikkukuppeja ja suloisen säilytyslaatikoston. Palkinnon arvo noin 200 euroa.

LoveStoriespalkinto

Näin osallistut arvontaan:
Jätä kommentti tähän postaukseen lauantaihin 17.8.2013 klo 23.59 mennessä.

Muista täyttää kommentointilomakkeen sähköpostikenttä, jotta tavoitan sinut mikäli arpaonni suosii juuri sinua. Sähköpostiosoitteita ei julkaista, mikäli osoite on kirjoitettu sille varattuun kenttään.
Sunnuntaina 18.8. arvon onnellisen voittajan.

EDIT: Arvonta-aika on umpeutunut. Voittaja julkistetaan pian.

Ensi viikon maanataina käynnistyy jälleen uusi Ellos-arvonta, jätetään teema vielä arvoitukseksi. 😉

ARPAONNEA!

Blogiyhteistyo

ellos

Kommentit (487)

  1. Sääääski

    Mukana olen!

  2. Riikka

    Hei this is so meant to be. Aikaa 2 min. ja tuli vaan se tunne, että tähän mä osallistun. Kaikki ihania!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *