Blogit
Valkoinen Harmaja

Lempiastioita

Viime viikonloppu oli kyllä sähellyksiä täynnä! Polvivammani lisäksi sattui kaikenlaista muutakin, kuten esimerkiksi se, että onnistuin rikkomaan vähän astioita tiskikonetta tyhjentäessäni. Tiputin ison jenkkilasin tiskikoneen alaosaan ja lasin lisäksi rikkoutui häälahjaksi saatu, suuri Iittalan Origo-kulho. Mutta eikös sitä sanota, että sirpaleet tuovat onnea…?

Rikkoutuneista astioista muistin haasteen, jonka sain jonkin aikaa sitten Omalla tavalla -blogista. Ideana on listata omia lempiastioita. Kaikki jo hankkimamme astiat ovat tietysti minulle hyvin mieleisiä ja olen niistä pari postausta kirjoitellut aikaisemmin (”Meidän Iittalat” ja ”Astiakaapilla”). Siksipä päätin nyt listata sellaisia astiasarjoja tai astioita, joita meillä ei vielä ole, mutta joista pidän kovasti.

Kollaasiin valikoitui Iittalan 24 h -sarjaa, Sarjatonta, uutta Piilopaikkaa, Egoa, Toolsia sekä Marimekon Siirtolapuutarha-sarjaa. Sarjatonta meiltä löytyy muutaman astian verran. Suosikkikuosini ovat kollaasissa näkyvät ”Letti” ja ”Metsä”. Egoa, Piilopaikkaa tai 24 h -sarjaa meiltä ei löydy, mutta ehkäpä niitäkin voisi yhdistellä valkoiseen Teemaan. Saimme aikoinaan häälahjaksi pari Toolsin kattilaa ja sitä sarjaa kasvattaisin mielelläni vaikkapa tuolla kollaasiin valitsemallani 2 l kattilalla. Myös Marimekon Siirtolapuutarha-sarjaa voisin täydentää mukeilla ja kuvassa näkyvällä lautasella, sillä pidän tästä sarjasta todella paljon edelleen.

Tällä kertaa jaan tämän haasteen eteenpäin kolmelle Divaaniblogit-kollegalleni: Mairelle, Johannalle ja Sanna Matildalle.

Kollaasin kuvat: Iittalan ja Marimekon verkkokaupoista

Kommentit (11)

  1. sa

    Kauniita astioita kaikki.
    Itse keräsin Ego-sarjaa jonkin aikaa, mutta täytyy sanoa että olen kovasti pettynyt niihin :(. Kupit hajoavat luvattoman helposti, jotakuinkin samaa tahtia kun niitä raaski uusia ostaa. En taida olla ainokainen kenellä on kuppien kanssa ongelmia ollut, valitettavasti.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *