Blogit
Valkoinen Harmaja

Kirppismaljakko

Meitsin mummoilu jatkuu. Olohuoneen pöydälle pääsi kirppikseltä löytämäni ”rupikonnamaljakko”. Tämä(kin) varmaan jakaa mielipiteitä. 😉

Mutta kuten olen aiemminkin todennut, tykkään tuoda kontrasteja ja kerroksellisuutta sisustukseen. Tämä maljakko näyttäisi ihan erilaiselta jossain 70-luvun pimeässä, synkässä asunnossa. Kun sen yhdistää vaaleaan moderniin kotiin, syntyy minusta kiva yhdistelmä uutta ja vanhaa. Nämä möhkäle-maljakotkin ovat sitä samaa sisustuksen menneisyys-trendiä, josta kirjoittelin aiemmin.

Kirppikseltä kotiutui vihdoin myös muutama pieni marmorinen juttu. Olin niitä jo vuoden verran katsellut ja miettinyt, että tuleeko niistä liian kasari-fiilis. Parin euron hintaan mukaan lähti kolme eri kokoista marmorituikkukuppia sekä suola- ja sokerisirottimet.

Meillä muuten kävi tänään siivooja ihan ensimmäistä kertaa. Olipas kyllä kiva kokemus. Ei haittaa vaikka tulisi tavaksi. 😉

Laitetaanpa loppuun vielä gif-animaatio meidän pienestä kuvausassistentista:

Mukavaa viikonloppua!

Kommentit (34)

 1. Nimetön

  Upea on:)

  • suvi m

   Kiva, että olet sitä mieltä. 🙂

 2. JASSU

  Maljakko on kiva:) ihastuin myös Sinun oravatyynyysi ja mattoosi. Utelisinkin tässä mistä n ovat kotoisin?

  • suvi m

   Orava-tyyny on By Nord – merkkinen ja olen hankkinut sen Sisustuksen Koodista. Matto on Linie Designin ”Asko Mixed” ja sen ostin Länna Möbler – nettikaupasta.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *