Blogit
Valkoinen Harmaja

Kevään sisustustrendi: Re-fresh

Muistatteko viime syksyisen Ellos-kampanjan, jossa esittelin neljä Elloksen syksyistä sisustustrendiä? Nyt sarja saa jatkoa, kun tutustumme seuraavan kahden viikon ajan Elloksen pirteisiin kevät-trendeihin. Ja tietysti luvassa on jälleen arvontaa.

Persoonallinen sisustus syntyy parhaiten yhdistelemällä erilaisia tyylejä ja tuotteita sopivassa suhteessa toisiinsa: designklassikoita, kirppislöytöjä sekä edullisia, vähän erikoisempia löytöjä keskenään. Tarvitaan kontrasteja. Lopuksi heitetään soppaan ripaus sisustustrendejä. Tässä suhteessa Ellos on ajan hermolla ajankohtaisella Re-fresh tyylillään.

refresh

Re-fresh -tyyli edustaa raikasta trendikkyyttä ripauksella 50-60-luvun henkeä (esim. lipastot). Tyyli koostuu ajankohtaisista pastellisävyistä ja graafisista kuoseista. Mukana on leikkisyyttä sekä ripaus mustaa antamassa potkua ja raameja. Ellos Home designvastaava Ulrica Sjövall kiteyttää kevään sisustustrendit seuraavasti:

”Kuljemme selkeästä ja riisutusta sisustuksesta kohti persoonallista ja kodikasta tyyliä. Humoristiset sisustuspiirteet ovat nyt aivan erityisen trendikkäitä! Vanhat, uudet, kuluneet ja perityt esineet muodostavat ainutlaatuisen kokonaisuuden. Sisustus kertoo nyt omaa tarinaansa.

Rento ilme saadaan yhdistämällä pastellivärejä ja neutraaleja sävyjä – graafisesta mustasta ja valkoisesta mattapintaisiin, haalistuneisiin sävyihin. Kontrastit ovat tärkeitä, sillä niillä saadaan ilmaisuun voimaa!”

ellos_REFRESH1. Meny-sokerikko / 2. Metallikehikkoinen ikkunavalaisin / 3. Valle-pussilakanasetti / 4. Athena-tyynynpäällinen / 5. Pyöreä sohvapöytä / 6. Hexagon-seinähyllyt 3 kpl / 7. Valle-tarjotin / 8. Tango-keittiöpyyhkeet 2 kpl / 9. Ima-tyynynpäällinen / 10. Metallikori / 11. Joanna-matto / 12. Keittiöpyyhkeet 3 kpl

Koostin omat Re-fresh-suosikkini yllä olevaan kollaasiin. Aivan ykkössuosikkejani ovat numero 4 Athena-tyynynpäällinen ja numero 11 Joanna-matto. Ja tietysti kokosin jälleen myös hienon Re-fresh-tuotepaketin teille arvottavaksi:

Refreshpalkinto

Arvontapalkinto sisältää Re-fresh-tyylin herkkupalat: Metallikehikkoisen ikkunavalaisimen, Valle-pussilakanasetin parisänkyyn (2 pussilakanaa ja tyynynpäällistä), Athena-tyynynpäällisen, valkoisen metallikorin sekä tyyliin sopivat keittiöpyyhkeet 3 kpl. Palkinnon arvon on noin 130 euroa.

Näin osallistut arvontaan:
Jätä kommentti tähän postaukseen lauantaihin 1.3.2014 klo 23.59 mennessä.
Muista täyttää kommentointilomakkeen sähköpostikenttä, jotta tavoitan sinut mikäli arpaonni suosii juuri sinua. Sähköpostiosoitteita ei julkaista, mikäli osoite on kirjoitettu sille varattuun kenttään.

Sunnuntaina 2.3.2014 arvon onnellisen voittajan.
EDIT: ARVONTA-AIKA ON PÄÄTTYNYT. VOITTAJA JULKAISTAAN PIAN.

ARPAONNEA KAIKILLE!

BlogiyhteistyoYhteistyössä:

ellos

Kommentit (722)

  1. Leena

    Mukana, jos tää nyt menee läpi… Kiva arvonta ja aika viime metrit..

  2. Johanna

    Ihania, ehdottomasti mukana arvonnassa.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *