Blogit
Valkoinen Harmaja

Keltaista

asetelma

oh_poydalla

Asetelma olohuoneen pöydällä on vaihtunut ripauksen verran keväisemmiksi. Kubus-kynttelikkö ei enää hallitse asetelmaa, vaan sen tilalle olen laittanut Muuton ”Crushed bowl” kulhon. Kulhoon tulee ohimennen tiputeltua kaikenlaista pientä, kuten Legoja, joita löytyy vähän väliä sohvatyynyjen välistä. Pikkuisessa vaasissa on pari keltaista tulppaania, jotka täysin auenneena muistuttavat pikemminkin jotain toista kukkaa. Keltainen väri toistuu uusimman Divaanin kannessa. Asetelman kokoaa yhteen laatan palanen; meillä jäi muutamia ylimääräisiä laattoja rakentamisen jälkeen, joten on kiva, että niitä voi uudelleen käyttää.

Minulla on tapana napata kauppareissulta mukaan leikkokukkia. Mutta valitettavasti ruokamarkettien kukkavalikoimat ovat melko rajalliset, enkä näin ollen voi välttämättä aina valita sitä mieluisinta vaihtoehtoa. Usein tulee sitten valittua tulppaaneita. Olen monta kuukautta haaveillut jaloleinikeistä ja kerran menin jo kukkakaupasta niitä hakemaankin, mutta eihän sielläkään ollut. Olisipa kyllä todella virkistävää saada ruokakauppoihin välillä muitakin lajikkeita!

Translation: On our living room table right now…

Kommentit (14)

 1. Suvi

  Niin ihania keväisen keltaisia tulppaaneja 🙂
  Meillä löytyy olohuoneesta keltaisia tulppaaneja puhtaan kodin kunniaksi 😉

  • suvi m

   Oih, leikkokukat kruunaavat puhtaan kodin. 🙂

 2. Heli

  Oi miten herkullisia kuvia. Piristävä keltainen! Taidanpa itsekin hakea näitä vitamiinejä, kunhan olen saanut kodin puhtaaksi viikonloppua varten! 🙂

  Pssst.. Taitaa muuten lätytkin mennä kokeiluun viikonloppuna. Kiitti vinkistä!
  Ihanaa viikonloppua! 🙂

  • suvi m

   Juu, tässä on vitamiinia kerrakseen. 😉
   Ja banaanilättyjä vielä päälle. 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *