Blogit
Valkoinen Harmaja

Kauneus on katsojan silmissä

kuihtunut_kukka-4347

kuihtunut_kukka-4333

Minusta tuntuu siltä, että en ole pitkään aikaan ostanut leikkokukkia. Kuihtuneita rikkaruohoja sen sijaan olen kiikuttanut kotiin senkin edestä. Muistan, kun viime vuoden syksyllä ihastelin kuihtuneita koiranputkia tienvarsilla ja tänä syksynä täytyi äkkiä käydä nappaamassa niitä maljakkoon (kai nämä ovat koiranputkia?). Tässä kukassa on sitä pallomaista muotoa, josta niin kovin pidän.

En ole perehtynyt feng shuihin, mutta ilmeisesti kuolleet kukkaset eivät ole sen oppien mukaan mikään paras valinta kotiin. Minusta kuivahtaneet rikkaruohot näyttävät niin kauniilta ja tuovat kivasti syksyistä ilmettä kotiin. Olen ripotellut niitä ympäri kotia (lisää kuvia esim. Mitä maljakkoon syksyllä? Osa 2 -postauksessa).

Näethän sinäkin rikkaruohojen kauneuden? 😉


Translation: I haven’t bought flowers for ages. Instead, our home is filled with dried flowers that I have picked from the side of the road. Can you see the beauty in dried flowers?

Kommentit (14)

 1. Jossu

  Näen! Itelläki tällä hetkellä pelkästään luonnon antimia maljakoissa:) Niistä vaan tulee jotenkin niin syksyinen fiilis ja vielä ilmaista!:)

  • suvi m

   Niinpä! Ihan parasta! Niin karun kaunista. 🙂

 2. Eriika

  Näen kauneuden. Tuo on jotenkin niin yksinkertainen, mutta kuitenki niin monimutkaisen nätti:);) äitini varmaan sanois että roskia maljakossa, eli kauneus on todellakin katsojan silmissä.

  • suvi m

   Aivan. Tarkemmalla katsomisella huomaa kuinka paljon yksityiskohtia tuossa oksassa onkaan. 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *