Blogit
Valkoinen Harmaja

Kalenteri 2015

Nyt olisi vihdoin vuoden 2015 kalenteri tarjolla! On ollut ilo huomata kuinka moni on ottanut väsäämäni kalenterin käyttöön ja muutamat ovat uutta versiota jo ehtineet kysellä. Tällä kertaa tein kaksi versiota: toisen täysin samanlaisen kuin viime vuonna (annetaan sille nimeksi ”moderni”) ja toisen, jossa kuukaudet on kirjoitettu trendikkäästi siveltimen vedoin (annetaan sille nimeksi ”brush stroke”).

kalenteri_2015_tyohuone

kalenteri_2015_moderni_eteinen

kalenteri_2015_eteisenlipasto

Kalenterit voi siis ladata ilmaiseksi alla olevista linkeistä ja sitten printata itselleen käyttöön. Kannatta printata vähän paksummalle paperille. Meillä kalenteri on tyypillisesti sijoitettu jääkaapin oveen, mutta se sopisi hyvin myös eteiseen tai työhuoneeseen. Kiinnitystapoja on monia. Näissä kuvissa esimerkkinä magneetti-, klipsi- ja kirjoitusalustakiinnitys.

Lataa ilmaiseksi kalenteri:

kalenterit_2015

Lataa kalenteri: Kalenteri ”moderni”  ///  Kalenteri ”brush stroke”

Nyt vain sitten lataamaan kalenteri yllä olevista linkeistä ja printtailemaan!

Translation: I have made a calendar for my readers for the past two years and here’s one for the next year. Only in Finnish.

Kommentit (47)

 1. Mamabella

  Ihanaa! Löysinpäs googlettelemalla tämän uudenkin version. Viime vuonna meillä oli myös kalenterisi käytössä ja en tietenkään laittanut ylös mistä sen nappasin. Hain sanoilla ”tyylikäs tulostettava kalenteri” ja johan tärppäs! ;D ISO kiitos!

  • suvi m

   Heh, hyvä että löysit takaisin tänne! 🙂 Kiva jos kalenteri on ollut mieluinen ja toimiva.

 2. Katja

  Nyt on tyhmän pakko kysyä, että mikä on nimeltään tuo puinen juttu klipsikiinnityksellä? Kovasti koitin miettiä, mutta nyt lyö niin tyhjää ja häiritsee ihan vietävästi 😀 Kaunis kalenteri.

  • suvi m

   Se on sellaista paksua pahvia. Kirjoitusalusta se taitaa olla nimeltään. Tai sillä nimellä minä sitä kutsun. Ostin sen Granitista joskus aikoja sitten.

 3. Nina K

  Kiitos paljon!! Ihana kalenteri!=)

 4. Nimetön

  Kalenteri jo ensi vuodelle? 🙂

 5. Bodil Hannula

  Rakastan tata kalenteria. Kiitos kalenterisi lahettamisesta. Laitoin taman sivun kirjanmerkkeihini silta varalta, etta minun tarvii tulostaa lisaa.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *