Blogit
Valkoinen Harmaja

Juhlahumua

Täällä on vietetty koko viikonloppu 7 v. synttärihulinoissa kuten Instagramista on saattanut huomata. Hommaan saa helposti kulumaan kolme päivää: perjantaina siivousta ja leipomista, lauantaina kahdet juhlat (kavereille ja sukulaisille) ja nyt tänään olisi vuorossa jälleen siivousta. Tämän aamun näkymä on tässä:

ruokailutila_tanaan

synttarit

Niin kivaa oli kaikilla! Oli ongintaa ja tanssia. Leikin riemua. Masut täyttyivät jäätelöstä, karkeista, leivonnaisista (mokkapaloja ja Mankun marenkiunelmaa marjojen kera) ja pienistä suolapaloista (rieskarullia ja coctail-paloja). Legoilla on rakennettu ahkerasti ja uudet leikit ovat vallanneet neidin huoneen, ja vähän kyllä muitakin tiloja.

Jos tässä siivouksen jälkeen ehtisi vielä käydä nauttimassa kevätauringosta pihalla… Mukavaa sunnuntaipäivää!

Translation: Our daughter turned 7, so this weekend has been all about party party party!

Kommentit (4)

 1. Sanna

  Hei. Mistä ovat ruokatilan valkoiset tuolit?

  • suvi m

   Moi! Ne ovat Fritz Hansenin valmistamat ”seiskatuolit”. Saatiin häälahjaksi reilu 10 vuotta sitten, mutta esim. Vepsäläinen myy näitä.

 2. Riina

  Heippa! Herkullisen näköisiä nuo rieskarullat! Mitä olet laittanut niiden sisään?

  • suvi m

   Tein monenlaisia rullia: lasten makuun sellaisia, joissa oli vain voita+kinkkua, voita+kinkkua+juustoa, tillituorejuusto+savuporoleikkeleitä sekä kasvisversiota, jossa oli tuorejuustoa ja kurkkua. Ihan hyviä olivat. 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *