Blogit
Valkoinen Harmaja

Juhannussauna

Suloinen kesäsade ropisee kattoon. Kävin juuri siivoamassa meidän saunan ja kylppärin juhannusta varten. Vaikka saunatuvan puolella onkin kaaos sen pikkurempan takia, sain onneksi laitettua saunaan ja kylppärin ihan kivasti juhannustunnelmaa.

juhannussauna-8573

juhannussauna-8647

juhannussauna-8601

Meillä ei ole kummassakaan kylpyhuoneessa mitään erillistä säilytystilaa shampoopulloille ja purnukoille, joten toin Turun reissultani tämän Mayn korin Sisustuksen Koodista. Kauniissa korissa säilyttää mieluusti purkkeja ja purnukoita, eikä vesi jää seisomaan tähän ritiläkoriin. Ihanat Patykan luonnonkosmetiikkatuotteet olen pian jo käyttänyt loppuun.

juhannussauna-8596

juhannussauna-8615

Kesävarpaatkin ovat kuosissa, sillä kävin eilen jalkahoidossa luonnonkosmetiikkaan keskittyvässä Kauneushoitola Alexandrassa. Ihanaa, kun on kauniit kynnet ja sileät jalanpohjat! Blogini lukijat saavat muuten Alexandrasta -10% alennuksen jalkahoidoista heinäkuun loppuun saakka. Minä valitsin varpaankynsiin Kure Bazaarin luonnonmukaisesta kynsilakasta syvän tummanpunaisen sävyn, lähes mustan. Tykkään kovasti!

juhannussauna-8572

juhannussauna-8656

juhannussauna-8648

juhannussauna-8626

juhannussauna-8653

Mayn korin lisäksi hurahdin Koodissa ihan täysin Linumin uutuustuotteisiin. Olen jo pitkään miettinyt, että meidän pyyhevalikoima pitäisi uudistaa, joten nyt aloitin uudistaminen hankkimalla Linumin pehmoiset hamam-pyyhkeet. Pyyhkeet ovat todella ihanan tuntuiset, sillä ne ovat toiselta puolelta froteeta. Juhannuksena päästään testaamaan kuivaustehoa.  Kylpypyyhkeitä täydentää kaksi Linumin beigen väristä frotee-käsipyyhettä. Ihanan pehmoisia nekin!

juhannussauna-8602

juhannussauna-8631

juhannussauna-8638

juhannussauna-8666

juhannussauna-8640

Juhannusjuomaksi ostin Kanes-vadelma-sitruunalimsaa. Myönnän, että visuaaliset syyt vaikuttivat ostopäätökseeni. Näyttäväthän nämä pullot paljon kauniimmilta kuin perinteiset, muoviset limpparipullot.

Saunavihdankin nappasin lähikaupasta. Se on kuivatettu malli, jota pitää liottaa vedessä ennen käyttöä. Ehkä haemme vielä tuoreet koivuvihdat.

Mutta sanoisin, että juhannussaunan osalta alkaa valmistelut olla jo tehty. Vielä vähän siivousta ja kaupassa käynti, niin voidaan rauhoittua juhannuksen viettoon.

Rentouttavaa juhannusta kaikille!


Translation: Our sauna is ready for traditional midsummer festivities. I love my new Linum towels and natural cosmetic products.

Kommentit (13)

  1. Juhannus – Meillä Kotona -blogit

    […] uutta innostusta myös valokuvaamiseen kuten ehkä juhannussauna-postauksesta oli havaittavissa. Reilu viikon takainen A-lehtien blogipäivän valokuvaajan pitämä osuus antoi […]

  2. Inspiroivin sisustusliike – Meillä Kotona -blogit

    […] reissulla ihastuin erityisesti Linumin uutuuksiin, joita meille kotiutui kylpyhuoneen lisäksi olohuoneeseen (niistä myöhemmin lisää omassa postauksessa). Tällä kertaa katsoin […]

  3. Kotimaiset Mayn korit ratkaisevat monta säilytysongelmaa – Valkoinen Harmaja

    […] alunperin ensimmäisen Mayn korin meidän kylpyhuoneeseen shampoopullojen säilytykseen parisen vuotta sitten. Meillähän ei ole erikseen mitään […]

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *