Blogit
Valkoinen Harmaja

Joulun kuiskaus

Äh, onko vähän imelä otsikko…? Mutta se kuvastaa ajatustani näiden kuvien takana. Olen sisustanut kotiimme pikkuisen jouluisempaa ilmettä, ihan hillitysti. Joulun kuiskaus tulee lampaantaljoista, kynttilöistä sekä muutamasta joulukoristeesta, jotka olen asettanut risukimppuuni roikkumaan. Ja ”Joy”-kynttelikönkin olen kaivanut esille.

jouluisempaa

oh_poydalla

jouluisempi_oh2

viivi_lontystaa

Sohvalla on ihan randomilla valittu kokoelma koristetyynyjä. Vihreän sävyt toimivat tehostevärinä tähän aikaan vuodesta.

vihreaa_oh

jouluisempi_oh

betoniseina

jouluisempia_juttuja

tarjoiluvaunu

talja_tuolissa

Otin nämä kuvat viime sunnuntaina ennen pientä metsäretkeämme. Kuvien ottamisen jälkeen kävimme poimimassa käpyjä ja havuja joulusomistuksiin. Mutta ihan vielä ei ole niiden aika.

Tosi moni on jo kysellyt teenkö taas ensi vuodeksi printattavan kalenterin. Se odottaa jo valmiina koneella ja lähipäivinä laitan sen jakoon. Pitää vain ensin ottaa kuvat, mutta tulossa on siis.

P.S. Kuka bongaa sipsipurkin kannen kuvista…? ;D

Translation: A hint of Christmas in our home…

Kommentit (34)

 1. Hannele

  Kaunis, rauhallinen kokonaisuus. Mistä olet olohuoneen pöydällä olevan lasipurkin löytänyt, se on tosi kivan näköinen.

  • suvi m

   Kiva kuulla! Vaasi on Muuton ”Elevated” ja siitä löytyy oma postaus pikkuisen taaempaa. Ostin maljakon Sisustuksen Koodista. 🙂

 2. Syystyttö

  Ihana fiilis kuvista välittyy! Mistä olet hankkinut tuon harmaan taljan? Mukavaa pikkujoulun aikaa.

 3. Leena

  Ihania kuvia. Jo niin täynnä joulun odotusta 🙂 Mistä olet hankkinut nuo kuusenkoristeet, jotka roikkuvat ”risukimpussasi”?

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *