Blogit
Valkoinen Harmaja

Joululahjaideoita vol. 1

Huomenna alkaa jo marraskuu – joulu alkaa lähestyä. On aika alkaa suunnitella joululahjoja. Lapsille lahjojen ostaminen on suhteellisen helppoa, mutta aikuisilla tuppaa yleensä olemaan ”jo kaikkea”, joten lahjojen miettiminen saattaa tuottaa päänvaivaa. Lahjan antaminen on kuitenkin niin mukavaa, että olisi kiva antaa ainakin jotain pientä.

Poimin Houmin valikoimasta lahjaideoita, jotka sopivat moneen makuun:

Kahvikuppeja tarvitaan aina ja Design House Stockholmin graafisen mustavalkoiset kupit sopivat moneen kattaukseen ja niitä voi yhdistää esim. Teema-sarjaan. Kuppeja saa erikseen sekä neljän kappaleen pakkauksessa.

Yrteistä oli jonkin aikaa sitten puhetta täällä blogissa. Houmin valikoimasta löytyy useampikin vaihtoehto yrttien säilytykseen ja yrttiruukuissa kasvit säilyvät kauemmin elossa. Kollaasiin valitsin Sky Planterin ja Eva Solon yrttiruukun.

Sagaformin kaunis Mekano-kynttelikkö on sopii moderniin joulukattaukseen ja siitä voi itse muotoilla haluamansa muodon. Tämän kynttelikön ottaisin mieluusti omaan kotiin.

Sagaformin Keep-purkki sopii sekä moderniin että vähän perinteisemmän tyyliseen kotiin. Nättiä purkkia pitää mielellään esillä keittiössä.

Steltonin termoskannu on loistokapine! Meillä on ollut sellainen jo useamman vuoden ahkerassa käytössä. Pidämmekin tätä aina esillä keittiössä.

Lapsillekin löytyy Houmista vaikka mitä mukavaa, kuten esim. tämä Kidsonroofin nukkekoti. Siitä tulee varmasti hauskan näköinen, kun antaa lasten itse värittää ja kuvittaa sen mieleisekseen.

Design House Stockholmin Block-valaisin on klasikko, joka löytyy varmasti useasta suomalaiskodista. Tämä valaisin sopii moneen paikkaan; yöpöydälle, sivupöydälle tai vaikkapa kirjahyllyyn. Meidän Block on tällä hetkellä eteisen lipaston päällä.

Ei muuta kuin joululahjaostoksille! Paketit ehtivät vielä hyvin perille ennen joulua. 🙂

Kommentit (4)

 1. Anonymous

  >Oi oi, kelpuuttasin itselleni noista kaikki!! Paitsi nukkekodilla ei juuri nyt ole käyttöä 😉 Block-valaisin meiltä löytyykin kirkkaana ja meripihkan värisenä ja mini-blockit yölamppuina.Se on kyllä niin totta, että aikuisille on todella vaikeaa ostaa mitään ja kuitenkin haluaisi ostaa jotain sellaista, jolle oikeasti olisi käyttöä. Nämä sinun valitsemat lahjaideat on kyllä todella onnistuneita siinäkin mielessä.-I-

 2. mapela

  >Sagaformin Keep -purkin toi joulupukki viime vuonna ja Steltonin termoskannun ottaisin koska vain! <3

 3. Karoliina

  >Hei Suvi,kiitos kivoista postauksista. Tama kysymys ei nyt liity joululahjoihin, mutta koska on meilla kohta ajankohtainen, haluan kysya sinulta, milla valkoisella maalilla teilla on maalattu talon sisaseinat? Siis nuo olohuoneen, makuuhuoneen yms. seinat? Kerrotko merkin, savyn, killtavyysasteen jne?Kiitos!

 4. suvi m

  >I: Minäkin ottaisin noista vaikka mitä, osa meiltä jo löytyykin. Myös itsetehdyt lahjat on kivoja saada ja antaa. Niillä on vielä enemmän tunnearvoa…mapela: Nuo purkit ovatkin kauniita ja sopivat niin moneen tyyliin. Steltonin termari on tosi kiva – kätevä ja kaunis pitää esilläkin.Karoliina: Talon sisäseinät on myös maalattu Tikkurilan Paperi-sävyllä. Valitettavasti en enää muista kiiltoastetta, eikä isäntä ole kotona, jotta voisin häneltä kysäistä. :/ Mutta tuo on tosi hyvä valkoisen sävy. Siksi valittiin se myös ulkomaaliksi. 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *