Blogit
Valkoinen Harmaja

Järjestys uusiksi

Taisinkin jossain postauksessa ohimennen mainita, että vaihdoimme järjestystä pojan huoneessa (aikaisempia kuvia löydät lastenhuoneet-tunnisteen avulla). Parvisänky oli vähän huonolla paikalla, joten se piti siirtää. Sitä mukaa siirtyivät myös muut suuret huonekalut: vaatekaappi ja kirjoituspöytä.  Tältä siellä näyttää nyt:

Osa tämän huoneen kalusteista on peräisin lapsuudenkodistani ja ne ovat siksi hyvin rakkaita. Artekin ja Muuramen perintöhuonekalut ovat pääosin edelleen hyvässä kunnossa – yhdestä Muuramen laatikosta on etulevy irronnut ja se pitäisikin korjata.

Täytyy myöntää, että tämä huone on ollut hankalin sisustuskohde meidän kodissa. Se ei vieläkään ole valmis. Huoneessa aikaisemmin ollut Ikean Erslev-matto piti hävittää, sillä kissa oksensi sen päälle, enkä saanut oksennusta kunnolla pois (ja matto jäi ihan ryppyiseksi ja laikukkaaksi pesun jälkeen). Nyt mietin tarvitaako mattoa ollenkaan; leikit tehdään usein keskelle lattiaa ja monesti matosta on vain haittaa. Ainakin jos se on liian ”muhkurainen”.

Huonetta pitäisi myös vähän somistaa. Ajattelin päällystää avohyllyssä olevat Cars-aiheiset laatikot uudestaan jollain kivalla kontaktimuovilla, sillä Cars-teema alkaa jo menettää suosiotaan.

Huoneen hankalin kohta on parvisängyn alakerta. Nyt siellä on vain lelukoreja, mutta ajattelin laittaa sinne patjan ja tyynyjä. Näin sinne muodostuisi sohva, jonka päällä olisi kiva köllötellä ja lukea kirjoja.

Pääasia on tietysti se, että asukas viihtyy itse. Täytyy haastatella poikaa, että millaisia asioita hän vielä toivoisi huoneeseen. Ainakin huoneen uuden järjestyksen hän otti ilolla vastaan.

Translation: We moved the furniture around in our boy’s room. I think this room has been the most difficult to decorate in our home – it is still not finished. But the most important thing is that he likes the room and likes to play in there.

Kommentit (20)

 1. Nimetön

  Meilläkin haastavin huone sisustaa oli vanhemman tyttären huone. Kalusteet vain ei löydä paikaaansa. Järjestystä on muutettu jo useita kertoja… 🙂

  • suvi m

   Toisaalta, onhan se kiva tehdä välillä muutoksia. 🙂 Mutta toivottavasti löydätte hyvän ratkaisun.

   Meillä taitaa tämä järjestys nyt pysyä. Täytyy vain tehdä vielä hienosäätöä. 🙂

 2. Terhi

  Hei

  Ihana tuo katto, todella hyvä idea. Hei, blogissani on menossa Missoni tyynyliinan arvonta. Kannattaa kurkata!!

  • suvi m

   Voi, pitääpä käydä kurkkaamassa! Kiitos vinkistä. 🙂

 3. Yorkki

  Pienen automiehen huoneeseen sopisi Balougan matto ”Tapis Miles Big Game Balouga edition”.
  Matossa pilven muotoa….sopisi hyvin katon tyyliin 🙂 Hinta vaan on melkoinen.
  http://www.balouga.com/objets-deco-parents/tapis-enfant/tapis-design-miles.html

  • suvi m

   Kiitos vinkistä! Todennäköisesti hankimme kuitenkin yksivärisen tai muuten hillityn maton, joka menee monta vuotta.

 4. Annnsofi

  Hei. Asiasta poiketen, osaatko sanoa että miten yksi kappale noita muuton lamppuja valaisee? Olen miettinyt meidän omaan makkariin, mutta valaiseekohan yksi riittävästi?

  • suvi m

   Nuo lamput on hankittu Clas Ohlsonilta. 🙂 Yksi ei varmaan valaise tarpeeksi, mutta en osaa varmuudella sanoa, koska meillä on vain tuo rykelmä.

  • annnsofi

   Oho niinpäs onkin, aika paljon saman näköisiä kyllä E27:n kanssa! No täytyy kokeilla pärjäisikö yhdellä. Kiitos vastauksesta!

 5. Hanski

  Moi, mistä olet löytänyt tuon mustavalkoisen angry birds-tyynyliinan?! Huippu 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *