Blogit
Valkoinen Harmaja

Iltasiivoukset

kupit

astiat

kupitlautaset

leikkisalaatti

leikkikeittio

nupitjamitta

ylapeti

apulainenTänään siivosimme leikkimökin. Vasta keväällähän se suursiivous tehtiin, joten nyt vain vähän siistittiin paikkoja. Pikkuapulainen auttoi ahkerasti ja alkoi sitten innoissaan leikkiä siistissä mökissä. Kippoa ja kuppia löytyy jos jonkinlaista. Neiti halusi ne itse järjestää. Leikkimökin lattia on vielä maalaamatta ja kyllä muutama muukin kohta kaipaa vielä pikkuisen maalia pintaan. Jos sitten viikonloppuna…?

Nyt meinaan käpertyä mansikoiden ja uuden Elle Interiörin kanssa sohvannurkkaan rentoutumaan. Ellen kannesta löytyy melkein yhtä paljon väriä kuin meidän leikkimökistä…

elle

Hienoja väriyhdistelmiä. Mutta nyt höpinät sikseen ja inspiroitumaan… Mukavaa iltaa teillekin!

Kommentit (23)

 1. Laura

  Meillä on suunnitteilla tilaustyönä leikkimökki ja tuommoinen parvi kiinnostaisi kovasti. Millähän korkeudella maasta tuo teidän parvi on ja paljonko sen ja katon väliin jää tilaa? Mitkä olivatkaan mökin seinien mitat ja mökin korkeus?

  • suvi m

   Valitettavasti minulla ei ole lupaa antaa mökistä tarkempia mittoja, sillä se on Kannustalolla myynnissä oleva tuote. Olen pahoillani.

 2. Laura S

  Okei, et voi edes parven korkeutta maasta antaa? Lähinnä se kiinnostaisi, kun mietn että mikä olisi kätevä korkeus maasta että alla mahtuu vielä leikkimään 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *