Blogit
Valkoinen Harmaja

Ilo esiin

Enää en voinut vastustaa; kaivoin Joy-kynttelikön esille. Haaveilin tästä kyntteliköstä niin monta vuotta, että turha sitä on pitää kaapissa suurimman osan ajasta. Illat ovat jo niin pimeitä, että tunnelmavalaistukselle on tarvetta. Lisäsalamavalolla kuvaamista pitää kyllä vielä harjoitella.

Onkos kukaan muu vielä laittanut ”jouluisia” valoja esille?

Translation: I couldn’t wait any longer: I had to go and get Design House Stockholm’s ”Joy” electric candle lights from our storage. I dreamed of these candle lights for years, so why keep them in the closet for most of the year. However, I need more practise in using camera flash.

Kommentit (18)

 1. S

  voi mä mietin samaa viime viikonloppuna! jätin toistaiseksi vielä kaappiin, mut ehkäpä huomenna kaivan minäkin tuon esiin :). en miellä sitä pelkästään jouluiseksi, joten hyvin voi jo nyt sen kanssa tunnelmoida!

  • suvi m

   Niinpä, hyvin voi tämän jo laittaa esille. Ei ole kuitenkaan liian jouluinen. Joten kaivapa se vaan esiin! 🙂

 2. Hennis

  Heips,

  tekisitkö joskus postausta tuosta tavastasi tehdä noita ”asetelmia” tasoille ja pöydille? Tavallaanhan aihetta vähän sivusit kirjahyllyn järjestämisen yhteydessä, mutta toivoisin jotain vähän enemmän… Sulla on niin mielettömän hyvä silmä tuossa asiassa – jotenkin teidän kodin sisustuksen juttu on nimenomaan nää asetelmat. Minimalistista ”kaikki piiloon” -linjaa on periaatteessa helppo toteuttaa kenen tahansa, mutta harva (oikeestaan en tiedä ketään toista 😉 osaa asetella esineet niin kauniisti esille kuin sinä. Eli siis ikään kuin kysyisin, että miten onnistut välttämään sellaisen ”tässä nyt on vaan näitä sekalaisia tavaroita rivissä” -vaikutelman? 😀

  • suvi m

   Voi niinkö? En ole ajatellut, että asetelmissani olisi jotain ”erikoista”. 🙂 Sommittelen vain tavarat minun silmääni miellyttävällä tavalla. Mutta tosi kiva postausidea joka tapauksessa! Yritän miettiä jotain järkevää tekstiä ja miettiä tarkemmin miten asetelmat yleensä luon. 🙂 Kiitos mukavasta kommentista! 🙂

 3. Asta

  Yhdyn edelliseen komenttiin täysin. Itsekin kuulisin mielellään vinkkejä miten saat asetelmasi näyttämään aina niin hyvältä?

  Joy-kynttelikkö on niin kaunis. Mielläni sellaisen itsellenikin ottaisin, hinta vaan on niin kova, etten teidä tuleeko koskaan hankittua. 🙁

  • suvi m

   Tosi kiva, että ehdotatte postausideoita. Minulla ei olisi tullut mieleenkään tällainen, kun en ole ajatellut että asetelmissani olisi mitään sen kummempaa. Mutta kiitos ja yritän saada jotain postausta aiheesta aikaiseksi. 🙂

   Joy-kynttelikön hinta on kieltämättä melko suolainen, mutta uskon ja toivon, että se kestää monin verroin kauemmin kuin halpisversiot ja yksinkertaisen muotoilunsa ansiosta ulkonäkökin kestää aikaa varmasti hyvin.

 4. Niina

  Hei, kiitos kauniista blogista. Kysyisin tuosta valaisimesta, onko valon väri mielestäsi valkoinen vai kellertävä? Voiko polttimoita vaihtaa?

  • suvi m

   Kynttelikkö antaa kauniin lämpimän valon – ei sellaista kylmän valkoista. Polttimoita voi kyllä vaihtaa. Pakkauksen mukana tuleekin muutama varapolttimo.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *