Blogit
Valkoinen Harmaja

Ihana kukkakimppu!

kukkakimppu

kukkakimppu-pehmis

kukkakimppu-7364

Tänään olen ihaillut tätä kaunista kukkakimppua. Eilen näin Instagramista, että meidän paikalliseen pikkuputiikkiin, Legeraan, oli saapunut todella kauniita kukkasia ja niin sitä piti heti lähteä hakemaan omaa kimppua.

Valitsin kimppuun eucalyptyksen oksia, leinikeitä ja noita mustakeskustaisia kukkasia, joiden nimen olen tietysti unohtanut. Olen ihaillut noita kukkia usein, mutta en ole nähnyt niitä aiemmin täällä meidän kukkakaupoissa.

Tänään olen sitten haahuillut pyjamassa pitkälle yli puolen päivän, juonut monta kuppia kahvia ja ihaillut tuota kimppua. Mielessä olisi aloittaa lastenhuoneiden tavaroiden karsimisoperaatio, mutta enpä tiedä aloitetaanko tänään…


Translation: I love this flower bouquet from a lovely local shop Legera!

Kommentit (16)

 1. Essi / Esmeralda’s

  Ihanat kukkaset! <3 Kauniit kuvat tuo ihanan harmonista ja rauhallista tunnelmaa sunnuntaiaamuun!

  • suvi m

   Kiitos ihana Essi! 🙂

 2. Margareta

  Snäpin kautta löysin blogiisi ja ihastuin oikein kovasti. Snäppisi ovat ihanan rentoja ja kotoisia ja niissä näkyy aito arki ja sama fiilis välittyy blogistakin. Sisustustyylisi on inspiroiva ja kotinne on n i i n kaunis! Kaikkea ihanaa vuoteesi!:-)

  • suvi m

   Voi kiitos Margareta! Onpa kiva kuulla! 🙂 Hauskaa, että blogiin alkaa löytää väkeä myös snäpin kautta.

 3. Pirre

  Kaunis kimppu upeassa maljassa! Tuo maljakko on niin katseenvangitsija, aivan mieletön sisustuselementti. Bongasin sen ensi kertaa sinun postauksistasi ja nyt sitä etsii 🙂 vaistonvaraisesti kuvistasi, koska se todella istuu tilaan, jossa se saa ilmaa ja avaruutta ympärilleen! Sen hankinta siirtyy ”tarkoin-harkitulle-hankintalistalleni”…

  • suvi m

   Marimekolta saamani maljakko on kyllä yksi sisustussuosikeistani! 🙂 Siksi se taitaa niin usein näkyä kuvissakin… 😀

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *